Egyedülálló vásárlói élmény

Az érintőképernyős monitorból és a felhőalapú vezérlőszoftverből álló all-in-one csomag nemcsak javítja a termékekkel kapcsolatos digitális információk körét, hanem első osztályú előnyöket is kínál a vásárlók számára. Az interaktív érintőképernyő segítségével a vásárlók információkhoz juthatnak a termék részletes adatairól, valamint tanácsokat kaphatnak. Így nemcsak minőségi, hanem ugyanakkor gyors szolgáltatást is kínál számukra. A szállodai ügyfelek számára ez egy kényelmes rendelési eszközt jelent a szobaszervizhez, önkiszolgáló terminált az egyszerű bejelentkezéshez, illetve tisztán információs terminált az étteremben töltött időre, a turistáknak szóló ajánlásokhoz vagy az időjárási jelentésekhez és hírekhez. Az érintőképernyőnek köszönhetően az eszközök felhasználóbarát módon használhatók. Örömmel adunk tanácsot a megfelelő szoftveres megoldásokról, például a terméktanácsadóról, amelyet az Ön alkalmazásának megfelelően testre szabunk.

Galerie

Alkalmazás használata a polcnál

Interaktív kapcsolat érintőképernyőkön keresztül

Az okostelefon a vásárlók mindennapi társa. Bármikor és bárhol elérhetők további információk a termékekről, ár-összehasonlítások a versenytársakkal vagy vásárlói vélemények. Mutassa meg vásárlóinak, hogy Önt is elérte a digitalizáció, és hozzon létre intelligens interakciós lehetőségeket közvetlenül az üzletben. Az érintőképernyők lehetnek polcra rögzítve, a folyosókon vagy az értékesítési pontokon, ahol az ügyfelek bárhol kényelmesen interakcióba léphetnek velük az okostelefonjuk segítségével. A termékmárkák alkalmazásai, a saját online boltja vagy a videók, infografikák és egyéb promóciós ajánlatok így hozzáadott értéket teremtenek vásárlói számára, és az érintőképernyőn megjelenő digitális ajánlatok felkeltik a figyelmüket. Az EloView szoftvernek köszönhetően az ajánlatok és az akciós kampányok még célzottabban végrehajthatók a legkelendőbb termékekről gyűjtött bolti információk segítségével. Ez egyedülálló vásárlási élményt jelent a vevők számára.

Ízlésének megfelelő funkciók

Az Android operációs rendszeren alapuló I-Series 2.0 érintőképernyői sokoldalúak, és alkalmazkodnak mindenkori környezetükhöz. Az I-sorozatú érintőképernyők fekete és fehér színben kaphatók, így Ön az igényeinek megfelelő megoldást kap. A perifériák csatlakoztatása az érintőképernyős monitorhoz, a memória és a tárolókapacitás, valamint a különböző méretű formátumok (10, 15 és 22 hüvelyk) tetszés szerint beállíthatók.

Egyedi fizetési megoldások

A digitális és gyors fizetés az állandó műszaki fejlődés és a digitalizáció miatt egyre nagyobb jelentőséggel bír a digitális reklámtáblák területén is. Az I-sorozatú érintőképernyős monitorok ezért a legkülönbözőbb fizetési lehetőségekhez igazíthatók:

  • Vonalkódolvasó: beolvassa és elemzi például a repülőtéren alkalmazott beszállókártyákat.
  • MSR mágnescsíkolvasó: A kódolt háromsávos mágnescsíkolvasó segítségével a távoli kódbeadás lehetővé teszi az érzékeny hitelkártya-adatok leolvasását. Az alkalmazáson keresztül különböző biztonsági szinteket lehet beállítani.
  • NFC mobilfizetés: A rövid hatótávolságú kommunikációhoz szükséges adapter (NFC) integrálásával tegye lehetővé vásárlóinak, hogy kényelmesen fizethessenek hitelkártyával vagy okostelefonnal
  • EMV: Emellett a rendszerrel kompatibilis EMV-konzolok is csatlakoztathatók, amelyek lehetővé teszik az EMV fizetési rendszer biztonságos rögzítését.