Hardveres megoldás digitális reklámtáblákhoz: videósávok és kijelzők

A STRETCH KIJELZŐK/VIDEÓSÁVOK ELŐNYEI
  • Rugalmas kijelzők komplex bolti környezetekhez
  • Impulzusvásárlások ösztönzése
  • Folyamatos 24 órás üzemelés
  • Speciális formátumú kijelző
  • Optimális fekvő és álló formátumhoz is
  • Fényerő akár 1000 cd/m²
  • Testre szabható sablonok: Integrált CMS

Nagyobb rugalmasságú reklámüzenet: álló és fekvő formátumra is optimalizált

KIJELZŐ AZ ÜZLETHELYISÉG FORRADALMI MEGJELENÉSÉHEZ

A stretch kijelzőket fekvő és álló módra is optimalizálták: a vízszintes pozíció ideális gördülő szövegek megjelenítéséhez, például nyilvános helyeken megjelenő hirdetők vagy bolti árcédulák számára. Az álló kijelzők új eszközt képviselnek a bolti értékesítésben: a vásárlók a polcok közé elhelyezett sávos kijelzőn mint egy virtuális tükörben láthatják, hogyan néznének ki a kiválasztott ruhadarabban. Mivel a kollekciók szezonálisan változnak, a reklámkijelzőnek is tükröznie kell a változásokat: néhány kattintással új grafikákat és videókat jeleníthet meg a kijelzőkön, és így pillanatok alatt teljesen megváltoztathatja az üzlethelyiség berendezését.

A kijelzők és a videósávok alkalmazási területei és kialakítása

Digitális videósín: VUSION RAIL

Érdeklik a videósávok? VUSION Rail - Röviden V:Rail el fogja nyerni a tetszését. A Vusion Rail egyszerűen használható kijelzővel rendelkező digitális videósín, amelyen az ár és a termék neve mellett dinamikus, mozgóképes tartalmak is megjeleníthetők full HD felbontásban. A Vusion Rail az IoT felhőalapú platform és a polcok között létrehozott közvetlen hálózati kapcsolattal intelligens működési rugalmasságot tesz lehetővé. Az összes POS-rendszerrel történő szinkronizálásnak köszönhetően a V:Rail-en gyorsan kezelhetők és módosíthatók a tartalmak, például árcsökkentések, akciók vagy kuponok. Csak egy rögzített tápegységre és egy 2,4 GHz és 5 GHz frekvenciasávú wifire vagy Bluetooth-kapcsolatra van szükség.

LCD-VIDEÓSÁV: VUSION RAIL

Ez a digitális videósín hozzásegíthet ahhoz, hogy az  érdeklődők potenciális vásárlóvá váljanak ott, ahol a termékek kézzelfoghatóak és láthatóak. Az LCD-videósáv a full HD képernyőn videókat, QR-kódokat vagy GIF-eket is képes megjeleníteni. Az animált tartalom praktikusan, akár egy táblagépről is vezérelhető és beállítható, így valós idejű, átlátható kommunikáció alakulhat ki az alkalmazottak és a vásárlók között.

Szeretné, ha a polcai marketing-nagykövetekké válnának? Kattintson a lenti gombra, ha további információt szeretne kapni a digitális videósávról!

Interaktív digitális jelzések: Newton TOUCH

A Newton TOUCH interaktív érintési funkcióval ideális a kiskereskedelemben való használatra. A könnyen kezelhető felhasználói felületen az ügyfelek maguk válthatnak a különböző termékadatok, ajánlatok, kategóriák vagy cikkek között, közvetlenül a helyszínen. Ezenkívül az okostelefon és a kijelző QR-kóddal könnyen összekapcsolható. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlót például bizonyos oldalakra irányítsák át, vagy utalványokat és kedvezményes kuponokat töltsön le. A Newton TOUCH kijelzők tartalma az Intuitive CMS platform segítségével kezelhető. A Wifi-n keresztül bármilyen reklámüzenet és marketing tartalom lejátszható és kezelhető.