E-Ink kijelzők: a multifunkcionális jelzőrendszerek

A TERMÉK LEÍRÁSA
  • Bel- és kültéren is használható
  • Opcionális háttérvilágítás
  • A kijelző mérete 13 hüvelyktől kezdődik
  • 16-féle szürke- vagy 4096 színárnyalat
  • Az e-tintának köszönhető alacsony energiafogyasztás
  • Fokozott olvashatóság és látószög-stabilitás

AZ E-INK KIJELZŐK ELŐNYEI

  • Alacsony energiafogyasztás: Az e-ink „bistabil”, ami azt jelenti, hogy a képernyő általában állandó áramellátás nélkül működik. Az e-papír címkéken az adatok kijelzése áramellátás nélkül is megmarad, ugyanis csak a kijelző tartalmának változásakor fogyaszt áramot.
  • Jó olvashatóság:A kijelzők még erős napsütésben is jól olvashatók. A matt kijelző megakadályozza a tükröződést vagy a villogást, így védi az olvasó szemét.
  • Kiváló látószög-stabilitás:Mivel az elektronikus tinta színes pigmentjei közvetlenül a felső réteg mögött helyezkednek el, erős kontraszt jön létre. Ez azt jelenti, hogy a kijelző nagyon éles szögből is olvasható.

Bár az e-ink kijelzők passzív, azaz nem világító kijelzők, lehetőség van integrált háttérvilágításra. Ennek köszönhetően szürkeárnyalatos és színes e-papír kijelzőink éjjel-nappal használatra készek.

E-ink kijelzők – gazdag forma- és színvilág

Az e-ink technológia, mely gyártójához, az E Ink Corporation-höz köthető, főként e-book olvasókban használatos. Az e-ink kijelzők azonban más területeken, különböző gazdasági ágazatokban is kiválóan használhatók. Elektronikus árcéduláink és elektronikus címkéink legnagyobb kijelzőmérete 12 hüvelyk, ennél nagyobb (13-48 hüvelykes) kijelzőméretet az e-ink kijelzők közül kínálunk.

Fontos tudni, hogy míg a digitális címkék csak fekete-fehér-piros (BWR) vagy fekete-fehér-sárga (BWY) színek megjelenítésére alkalmasak, a nagyobb méretű e-papír táblák esetében választani lehet a szürkeárnyalatos és a színes megjelenítés között. Ennek köszönhetően az e-ink kijelzők nagyobb tervezési szabadságot adnak a képek és szövegek ábrázolásakor. Többfunkciós jelzőrendszerként használhatók irodákban, kórházakban, szállodákban és repülőtereken, de tömegközlekedési megállók menetrend-kijelzőjeként és információs táblaként is.

KIJELZŐVÁLTOZATOK

Az e-ink technológia bármilyen célra, sokféleképpen használható. Igényeitől függően választhat a HD szürkeárnyalatos e-ink-kijelzők és a színes kijelzők között.

A szürkeárnyalatos kijelzők 16-féle különböző szürke árnyalatban jelenítik meg a tartalmat, és számos területen használhatók jelzőrendszerként. A színes képernyők 4096 színárnyalat megjelenítésére képesek, így még több lehetőséget kínálnak a tartalom megjelenítésére. Az e-ink kijelzők egy része háttérvilágítással is el van látva, mely azonban állandó áramellátást igényel.

Az e-shelf-labels szolgáltatásai az Ön számára

Egyetlen forrásból kínálunk Önnek komplett megoldásokat, függetlenül attól, hogy az e-papír termékeket irodájában, kiskereskedelmi üzletében vagy repülőtéri pultnál szeretné használni. Az e-shelf-labels az Ön megbízható partnere az első információktól és kapcsolat felvételtől kezdve az utómunkálatokig, beleértve a telepítést, az üzembe helyezést és az átfogó támogatást is. Örömmel segítünk a testre szabott interfészek és szoftveres megoldások fejlesztésében is.

Kérdése van, további információra van szüksége, vagy érdekelné egy ajánlat? Szívesen segítünk Önnek: