ESL Starter Kit - könnyű belépés a digitalizációba

Az ESL induló készlet egy hozzáférési pontból és elektronikus polccímkékből áll, könnyen beállítható és konfigurálható (plug and play). A nagy teljesítményű 868 MHz-es rádióhálózatnak köszönhetően akár 60 méteres hatótávolsággal rendelkezik, melynek köszönhetően egyszerű az elektronikus árcímkézés.

Az elektronikus árcímkézés segítségével vállalkozása egyszerűen beléphet a termelés, a logisztika digitalizálási folyamatába vagy a rugalmas, dinamikus árcímkézés rendszerébe. A készlet bővítése is szinte korlátlanul lehetséges. A sorozat további hozzáférési pontjai és más méretű digitális címkéi gond nélkül, utólag is felszerelhetők, így egyszerre biztosíthatja vállalkozása kezdeti befektetését és jövőjét. Az ESL Starter csomag segítségével Ön vonzó áron élvezheti a vezető elektronikus polccímke-technológia előnyeit.

Az ESL Starter csomaggal Ön egy olyan felhasználóbarát rendszer birtokába kerül, amely maximális szabadságot biztosít a bővítésben, és a maximális költséghatékonyság lehet a későbbi projektjeinek alapja is. Természetesen az összes létrehozott sablon és beállítás felhasználható a későbbi fejlesztésekhez is.

Az előnyök áttekintése

Felhasználóbarát, mivel az ESL Starter Package könnyen beállítható, és néhány lépés után teljesen működőképes.

Költséghatékony, mivel a digitális címkék minden szükséges építőelemet tartalmaznak, így tökéletesek teszteléshez vagy kisebb piac számára.

Moduláris felépítésű, mivel az ESL Starter csomag később szinte korlátlan számú címkével és hozzáférési ponttal bővíthető.

NEWTON STARTER KIT

A KEZDŐKÉSZLET CSOMAGJÁNAK TARTALMA:

  • Digitális NEWTON címkék 2,6" vagy 4,2" méretben, fekete színű házban és fekete, fehér és piros színű kijelzővel. Az egységek száma a kiválasztott csomagtól függ.
  • NEWTON átjáró (patch-kábellel együtt) 2,4 GHz-es frekvenciával
  • AIMS szoftver próbalicenc 6 hónapos futamidővel
  • Max. 4 óra támogatás a beállításhoz és a betanításhoz