A digitális helyiségjelzés garantálja a tisztaságot és a hatékonyságot

Előnyök
 • Naprakész szobajelzés központi változtatásokkal, egyetlen gombnyomással
 • Egyértelmű digitális szoba feliratok
 • A hatékony helyiségkihasználtságnak köszönhetően nincs sem többszöri foglalás, sem magas adminisztrációs költség.
 • Közvetlen interfész a naptárkezelő programhoz
 • Tájékozódást segítő jelzőtáblák nagy komplexumokban
 • Modern külső megjelenés
Ágazatok
 • Irodák / tárgyalók / konferenciatermek
 • Kórházak / kezelőhelyiségek
 • Szállodák
 • Éttermek
 • Oktatási intézmények
 • Közlekedési csomópontok: Repülőterek / pályaudvarok

Az e-ink vagy e-papír alapú digitális kijelző megoldások nemcsak az irodákban segíthetik a helyiséggazdálkodást, a mindennapi folyamatokat is megkönnyítik. A digitális táblák bevezetésének eredményeként a bevált elektronikus polccímke-technológia megkönnyíti a tájékozódást a közlekedési csomópontokon, repülőtereken, vasútállomásokon, az egyszerű telepítésnek köszönhetően pedig bankok, szállodák, egészségügyi létesítmények, benzinkutak, hatóságok, oktatási intézmények jelzőtábláiként is szolgálhatnak. Kórházakban például a digitális táblák kiválóan használhatók a kezelők, műtők beosztásának és az ágyak kihasználásának tervezésénél.

Intelligens szoba-és irodamenedzsment a ROOMZ-zal

Coworking und desk-sharing

Egyre több munkavállaló veszi igénybe a coworking rendszerét. Ebben a rendszerben független cégek bocsátják rendelkezésre részben berendezett helyiségeiket, hogy az otthonról dolgozók, az egyéni vállalkozók vagy az induló vállalkozások számára megfelelő helyiségeket, például konferenciatermeket vagy munkaállomásokat biztosítsanak. Az egyes szobákat béreljük és foglaljuk.

A Desk-Sharing a vállalaton belül zajlik. A vállalat (többnyire egy induló vállalkozás) kevesebb embert foglalkoztat, mint ahány munkahely áll rendelkezésre. Ennek megfelelően e munkaállomások kezelése itt fontos szerepet kap.

A tartalom és a megjelenítés szabad alakítása lehetővé teszi a céges arculat ábrázolását

Az elektronikus polccímkék a szobafoglalás időtartamán kívül további információkat is megjeleníthetnek, például az esemény nevét. Egyetlen kattintás elegendő lesz az ajtótáblák módosításához is, például ha egy kolléga új irodába költözik. Mivel az elektronikus helyiségjelző rendszer központilag, egy állomásról, digitálisan kezelhető, a digitális ajtótáblákkal ellátott, rendelkezésre álló helyiségeket sokkal hatékonyabban lehet kihasználni. A szobakezelő szoftver segítségével a digitális címkéken másodpercek alatt  megjeleníthetők az új foglalások, így mindig valós idejű tájékoztatást kaphatunk a szoba foglalásokról.

Az elektronikus feliratokkal történő helyiségkezelés lehetőséget nyújt arra, hogy a megjelenített egyedi elrendezéssel, logókkal, feliratokkal, képekkel saját vállalati identitást és egységes megjelenést alakítsunk ki. Az így kialakított digitális táblák, például az előcsarnokban elhelyezett nagyméretű kijelzőn megjelenő esemény áttekintés, progresszív és professzionális benyomást keltenek a látogatókban vagy az ügyfelekben.

Szobakezelés multifunkcionális e-ink kijelzővel

A Visionect hardveres megoldásai rugalmas és többfunkciós megjelenítésüknek köszönhetően ideálisak a helygazdálkodáshoz. A nagy formátumú E-Ink kijelzőket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen környezetbe. A szürkeárnyalatos HD és színes változatban kapható digitális E-Ink kijelzők hibátlanul olvashatóak, könnyen kezelhetőek, modern, alumínium borításúak. Az E-Ink kijelzők all-in-one jelzőmegoldásokat az ágazatok széles skálája alkalmazhatja beltéri és kültéri jelzésekre egyaránt.

Hatékony szobakezelés szobafoglalási rendszerekkel

SmaSS Middleware

A "Smart Signage System" SmaSS Middleware összekapcsolja a meglévő MES vagy ERP rendszert az elektronikus jelzőrendszerrel, így helyiségkezelő szoftverként is használható. A SmaSS Office különösen alkalmas arra, hogy például naptárakat vagy munkaidő-nyilvántartó rendszereket csatlakoztassanak a digitális táblákhoz és kezeljék azokat. A naptárban a szokásos módon létrehozott találkozók adatai átkerülnek az E-Ink kijelzőkre. A SmaSS Office-nak köszönhetően a szobafoglalások rugalmasan és egyszerűen kezelhetők a webes felületen keresztül.