Gombcímke - Könnyebb Pick-by-light

A Pick-by-light különösen az iparban könnyíti meg a gyártási alkatrészek vagy a raktározási helyek megtalálását az elektronikus címkéken lévő LED-ek különböző színű villogásának segítségével. Különösen nagy termekben, ahol sok tároló polc van, a kis LED-ek könnyen elveszhetnek. Ezért a SOLUM NEWTON sorozatát kibővítették az úgynevezett "Pick-by-light” gombcímkével. A pick-by-light gombos címke egy speciális digitális címke, amelynek elején két kis gomb és egy nagy pick-by-light gomb található.

A 10,9 cm-es Pick-by-light gombcímke innovatív ESL technológia, robusztus kialakításával tökéletesen illeszkedik az ipari környezetbe. A hagyományos pick-by-light eljárásokkal ellentétben az alkalmazottak már távolról is láthatják a  2,75 cm átmérőjű, érintős LED-gombot. Az elektronikus címke oldalsó gombjaihoz hasonlóan ez a gomb is rugalmasan programozható, egyszerű és összetett műveletekhez egyaránt kapcsolható. Ez nemcsak a feladatok hatékonyabb elvégzését biztosítja egyetlen gombnyomással, hanem lehetővé teszi a komissiózási folyamatok befejezését vagy az új tételek gyors és egyszerű újrarendelését is. A gomb megnyomásával lehetőség van az egyes tételek a tárolt áruforgalmi rendszerben való ki- vagy bejelentkezésére is.

Különböző színek az egyes lépésekhez

JELLEMZŐK ÉS TELJESÍTMÉNY
 • Nagy pick-by-light gomb az előlapon
 • Szabadon konfigurálható érnintő gombok
 • E-Ink technológia a BWR / BWY-ban
 • Nincs szükség tápegységre
 • Robusztus kialakítás
 • 7 színű LED

Pick-by-Light megoldás

A Pick-by-Light rendszer lehetővé teszi a tételek gyors és egyszerű megtalálását, így biztosítva a zökkenőmentes munkanapot az iparban. A rendelési tételek összegyűjtésének két típusa van: Szakaszos gyűjtés és egyszerre gyűjtés.

 

A szakaszos gyűjtéskor a LED-ek egymás után villannak fel és lépésenként vezetik végig az operátort a folyamaton, míg az egyszerre gyűjtés esetében minden LED gomb villog, így összegyűjthetők a termékek.

A kívánt sorrend könnyen kiválasztható a rendszer műszerfaláról, majd hozzárendelhető a villogó LED-ek színéhez. A folyamat elindítása után az első begyűjtendő tételt a címkén lévő villogó LED gomb jelzi a szekvencia kiválasztása során a felszedési helyen. A megrendelt mennyiség egyidejűleg megjelenik az elektronikus címkén is. A tétel felvételének megerősítéséhez a munkavállalónak csak meg kell nyomnia a gombot, és a következő tétel címkéje villogni kezd. A különböző LED-színeknek köszönhetően a munkavállaló számára nyomon követhető a teljes terméklista összegyűjtési folyamat: ha egy címke sárgán villog, az azt jelenti, hogy már csak egy tétel van hátra, míg a zöld szín az utolsó tételt és a folyamat végét jelzi.

EGYSZERŰ ÉS ÁTLÁTHATÓ LELTÁRKEZELÉS

A termelékenység növelése mellett a pick-by-light technológia átláthatóbbá és egyszerűbbé teszi a készletgazdálkodást. A címkék automatikus, valós idejű készlet frissítéssel rendelkeznek: az aktuális készlet bármikor lekérdezhető és továbbítható a beszerzési részlegnek, így elkerülhető a termékek torlódása. A Put-by-Light funkció gyors és egyszerű módszer a polcok feltöltésére. Az alkalmazottak könnyen azonosíthatják a polcokon lévő alacsony termékszámú vagy üres polcokat, és a címkén lévő gomb megnyomásával elindíthatják az újrarendelés vagy a feltöltés folyamatát. E folyamat során villogó LED gombok vezetik a dolgozókat a megfelelő polcokhoz. A polcok feltöltése után a folyamatot a gomb megnyomásával egyszerű meg lehet erősíteni.

 

A GOMBCÍMKÉK ELŐNYEI
 • Egyszerű és gyors működés
 • Hatékony munkavégzés a világos munkautasításoknak köszönhetően
 • A készletinformációk valós idejű frissítése
 • Az emberi hibák csökkentése
 • Fokozott hatékonyság

Javítsa a komissiózási folyamatot ipari vállalatában a pick-by-light gombcímkékkel. Az e-shelf-labels szakértői szívesen adnak Önnek tanácsot.