Teljeskörű megoldás egy kézből

Az e-shelf-labels-nél többet kínálunk, mint egy termékválasztékot. Legyen szó kereskedelemről vagy iparról - az elektronikus kijelzők számos alkalmazást gyorsan és átfogóan tudnak kezelni, és csatlakoztathatók a megfelelő ERP-hez vagy kinevezési programhoz.

Tetszenek a termékeink? Van elképzelése arról, hogyan szeretné másképp használni elektronikus kijelzőinket, de még hiányzik a megfelelő csatlakozó vagy szoftver? Kiterjedt partnerhálózatunkkal együtt örömmel támogatjuk Önt ötletei kidolgozásában és megvalósításában.

Telepítés / üzembe helyezés

Az elektronikus polccímke-egység elektronikus árcímkékből, hozzáférési pontokból és központi készülékből áll. A szükséges hardver tényleges terjedelmének megállapítása érdekében összehangolt előzetes felmérést végzünk az Ön számára. Erre a lefedettség gyenge pontjainak megállapításához, azonosításához van szükség.

Amint ez az infrastruktúra rendelkezésre áll, importálhatók az adatok a meglévő ERP rendszerből XML, CSV vagy TXT (rögzített hosszúságú) formátumban.

Tanácsadás

Az e-shelf-labels sokkal több, mint egyszerű árcímkézés. Kínálata ugyanolyan egyedi, mint az egyes alkalmazási területek igényei. A folyamatosan növekvő keresletnek köszönhetően az e-Ink kijelzők alkalmazási területei egyre bővülnek, a költségek pedig folyamatosan csökkennek.

Ezért olyan tanácsadásra nyújtunk, amely után nem marad Önben megválaszolatlan kérdés. Az e-shelf-labels az Ön megbízható partnere az első kapcsolatfelvételtől a nyomon követésig és az átfogó támogatásig. Természetesen segítünk egyedi illeszkedő interfészek vagy egyéb szoftvermegoldások kifejlesztésében is.

Szolgáltatás

A telepítés után is számíthat ránk. Segítünk Önnek technikai támogatásunkkal, kérjük, hogy további kérdéseivel is forduljon hozzánk bizalommal, mert sikerünket az Ön sikere méri.

Számos lehetőséget kínálunk az egyéni támogatástól a szervizszerződésekig, hogy a lehető legprofesszionálisabban kielégítsük az Ön igényeit. Várjuk hívását.

Bevezetési Szolgáltatás

Teljes körű megoldásokat kínálunk egyetlen forrásból, és az elektronikus táblák bevezetési projektjeit valósítjuk meg az Ön fiókjai számára. Átfogó konzultáció alapján, az Ön vállalkozásával szoros együttműködésben megtervezzük a digitális címkék egyedi rögzítési koncepcióját, amely pontosan megfelel az Ön igényeinek.

A bevezetés megvalósítása nemcsak a polcokon történő szakszerű telepítést foglalja magában, hanem a címkék aktiválását és összekapcsolását a termék-adatokkal a boltok közötti irányítási rendszerben. Az adatintegráció a már meglévő ERP- és SAP-kapcsolatokon keresztül valósítható meg. Az utolsó lépés a végleges megvalósítás a megfelelő szoftver segítségével, amellyel az összes kívánt felhasználási lehetőség feltérképezhető. Az e-shelf-labels a projekt befejezése után is az Ön kapcsolattartója marad, kérdésekkel és technikai problémákkal is fordulhatnak hozzánk.