Viszonteladóink az Ön projektjeihez

Viszonteladóink tevékenységébe tartozik az e-shelf-labels portfolió értékesítése, ügyfél-tanácsadás, együttműködés a projektmegvalósításokban, és a digitális feliratokkal kapcsolatos szolgáltatásokat biztosítása. Viszonteladói hálózatunk célja, hogy megtalálja az optimális megoldást az ügyfelek és alkalmazásuk számára.
 
Használja ki ezt az széleskörű hálózatot, és ismerje meg viszonteladóink termékportfolióját!

Viszonteladói hálózatunk


Kende Gastro

 

A Kende Gastro több mint 30 éve áll a professzionális konyhai létesítmények tervezésében nyújtott kiemelkedő szolgáltatások mellett. A tervezés, a kivitelezés és a támogatás egy kézben van. A tervezők és konyhatechnológusok már több mint 2000 konyhaprojektet valósítottak meg, az egyszerű tarte flambée pékségektől az előkelő éttermekig, a nagykonyháktól a stadioncateringig.

 


PVA Systems

 

A PVA Systems kiskereskedelmi, pénztárgép- és árukezelő rendszereket fejleszt és forgalmaz. Fejlesztéseivel és alkalmazásaival a vállalat vezető szerepet tölt be a cseh és szlovák piacon. A PVA szorosan együttműködik a speciális hardverek gyártóival, pl. bolti mérlegek, pénztárgépek vagy vonalkódolvasók esetében.

 QLM

A QLM az ügyfél logisztikai igényeihez igazított, használatra kész raktárakra specializálódott. A magyar vállalat átfogó intralogisztikai megoldásokat kínál, mely magában foglalja a tervezést, kivitelezést, az automatizálást és a rendszerintegrációt és az üzemeltetést.

 Positiva

A Positiva egy gyorsan növekvő szlovéniai high-tech vállalat, amely a kreativitást szoftvereszközökkel ötvözi. A klasszikus piaci kommunikáció terén szerzett széleskörű tapasztalatot összehangoljuk a digitális eszközök fejlesztésével, hogy az ügyfelek számára kielégítő kommunikációs megoldásokat biztosítsunk.

 


EZ-Workspace


Az EZ Workspace innovatív digitális kijelzőmegoldásokat fejleszt minden típusú munkakörnyezet számára Franciaországban. A jelzőrendszerek alacsony fogyasztású e-papír technológián alapulnak, és akkumulátorral működnek, így teljesen vezeték nélküliek és nagyon könnyen telepíthetők.