Viszonteladóink az Ön projektjeihez

Viszonteladóink tevékenységébe tartozik az e-shelf-labels portfolió értékesítése, ügyfél-tanácsadás, együttműködés a projektmegvalósításokban, és a digitális feliratokkal kapcsolatos szolgáltatásokat biztosítása. Viszonteladói hálózatunk célja, hogy megtalálja az optimális megoldást az ügyfelek és alkalmazásuk számára.
 
Használja ki ezt az széleskörű hálózatot, és ismerje meg viszonteladóink termékportfolióját!

Viszonteladói hálózatunkQLM

A QLM az ügyfél logisztikai igényeihez igazított, használatra kész raktárakra specializálódott. A magyar vállalat átfogó intralogisztikai megoldásokat kínál, mely magában foglalja a tervezést, kivitelezést, az automatizálást és a rendszerintegrációt és az üzemeltetést.

 Positiva

A Positiva egy gyorsan növekvő szlovéniai high-tech vállalat, amely a kreativitást szoftvereszközökkel ötvözi. A klasszikus piaci kommunikáció terén szerzett széleskörű tapasztalatot összehangoljuk a digitális eszközök fejlesztésével, hogy az ügyfelek számára kielégítő kommunikációs megoldásokat biztosítsunk.

 


EZ-Workspace


Az EZ Workspace innovatív digitális kijelzőmegoldásokat fejleszt minden típusú munkakörnyezet számára Franciaországban. A jelzőrendszerek alacsony fogyasztású e-papír technológián alapulnak, és akkumulátorral működnek, így teljesen vezeték nélküliek és nagyon könnyen telepíthetők.