Szürkeárnyalatos HD E-Ink-kijelzők

FENNTARTHATÓSÁG ÉS DIZÁJN

A szürkeárnyalatos HD e-ink kijelzők különösen alkalmasak irodai és kórházi alkalmazásra, de a buszmegállók kijelzőtábláiként is használhatók. Az all-in-one jelzőrendszerek ötvözik az egyszerű kezelhetőséget, az egyszerű, elegáns kialakítást és az energia- és költségtakarékos technológiát. A szürkeárnyalatos kijelzők felhőalapú menedzsment-szolgáltatással rendelkező elektronikus-papír képernyők. Az e-ink technológiának köszönhetően a képernyőkön erős a kontraszt, minden szögből jól láthatók és közvetlen napfényben is jól olvashatók.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Az e-shelf-labels szürkeárnyalatos kijelzői egyszerűen és könnyen kezelhetők, és percek alatt bárhová felszerelhetők. Sem kábelekre, sem telepítésre nincs szükség. A digitális eszközök gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók a mellékelt mágneses konzollal, vagy akár egy VESA-konzollal is. A kijelzők sokkal energiatakarékosabbak, mint az LCD-képernyők, és az akkumulátor egyetlen feltöltésével akár 12 hónapig is működnek.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, ELEGÁNS DIZÁJN

A szürkeárnyalatos HD kijelzők az optikailag is sokat kínálnak: kiváló minőségű eloxált alumínium burkolatot, tükröződésgátló, nagy áteresztőképességű üveggel. Fekete és szürke színben választhatók, bármilyen környezetbe beillenek. A 13 és 32 hüvelyk közötti méretű kijelzők tartalma a tartalomkezelő rendszer segítségével könnyen és egyedileg megtervezhető, így a kijelző tökéletesen illeszkedik a vállalat arculatához is.

Sokoldalú felhasználás

AZ ELŐNYÖK ÁTTEKINTÉSE
  • Energiatakarékos és költséghatékony
  • All-in-one jelzőrendszer
  • Sokoldalú használat
  • Gyors és egyszerű telepítés
  • 16 bites szürkeárnyalatos képalkotás
  • Egyszerű és modern design

Galéria