Sikeres partnerek az Ön sikeréért

Az e-shelf-labels és partnerei egyedi megoldásokat dolgoznak ki az Ön elektronikus feliratozásaihoz. Partnereink széles körű hardver- és szoftver-ismerettel rendelkeznek, mellyel garantáljuk, hogy digitális címkéink megvalósítása, alkalmazása és hatása optimálisan igazodik ügyfeleink igényeihez.

Élvezze stabil hálózatunk és partnereink magas szintű szakmai ismereteinek előnyeit!

Partnerhálózatunk


 

SES-imagotag

A VusionGroup a kiskereskedelemben alkalmazott elektronikus árcímkézéshez szükséges hardver- és szoftverkomponensek fejlesztője és gyártója. A vállalat 1992-es alapítása óta folyamatosan növekedik. Az intelligens digitális címkék és az árautomatizálás piacát vezető francia vállalat 13 irodával rendelkezik és a világ  61 országba szállítja termékeit. Az e-shelf-labels a VusionGroup arany fokozatú partnere, és szakértői támogatást nyújt Önnek az igényeinek infrastruktúra kiválasztásában.

 


 

SOLUM

A SOLUM csoport a Samsung Electro-Mehanics spin-off vállalata, amelynek központjai Dél-Koreában, az Egyesült Államokban és Németországban találhatók. A SOLUM szakmai hátterét megalapozza a cég 45 éves tapasztalata az alapvető rádiófrekvenciás technológia, az ESL és az IoT modulok innovációja területén, ezért számít kiemelkedő megoldás-orientált partnernek az e-polc-címkék piacán. A nemzetközi vállalat teljes körű ESL-megoldásokat kínál kiskereskedelmi és ipari ügyfelek számára.

 


 

ZEBRA Technologies

A Zebra Technologies globális vezető szerepet tölt be a címkézési és adatgyűjtési megoldások, a mobil számítástechnika, a helymeghatározás és a szoftverek területén, és segít a vállalatok működésének digitalizációjában, mellyel megőrizhetik versenyképességüket. A Zebra Advanced Partnereként az e-shelf-labels garantálja a gyártó kiemelkedő támogatását és különleges megoldásait az Ön egyedi projektjeihez.

 


 

4process

A 4process AG az Ön arany fokozatú SAP-szakértője. Teljes körű szolgáltatóként a vállalat a bevezetés teljes ciklusa során támogatja ügyfeleit: a folyamat elemzéstől és testreszabástól a folyamatos változásmenedzsmentig, tárhelyszolgáltatásig és a támogatásig. A 4process ügyfelei között középvállalkozásokat és a nemzetközi piacon is aktív vállalatokat egyaránt találunk. A 4process AG-t hosszú távú ügyfélkapcsolatok és kivételes ügyfélelégedettség jellemzik.

 


 

élo Touch

Az Elo Touch több mint 40 éve vezető szakértő az érintéses technológiák területén. A kaliforniai vállalat már mintegy 400 sikeres szabadalmat jelentett be ezen a területen. Az Elo Touch hardver- és szoftver komponenseivel több mint 80 országban tevékenykedik például az egészségügy, a kiskereskedelem és a közlekedés területén. Rendszerei garantálják a minőséget, megbízhatóságot és innovációt.

 


 

ROOMZ

A ROOMZ SA a hatékony helyiség-gazdálkodáshoz fejleszt és gyárt termékeket. A svájci székhelyű vállalat célja a jövő dinamikus munkahelyeinek hatékony menedzselése. A ROOMZ SA a hatékony helygazdálkodás köré épülő innovatív termékeivel már több mint 400 elégedett ügyfelet lát el Svájcban, Németországban és Franciaországban. A ROOMZ partnereként az e-shelf-labels megoldásai támogatják munkahelyének egyedi helyiség-feliratozását.

 


 

AISS technologies

Az AISS technologies interaktív tanácsadó rendszerei megkönnyítik a vásárlók azonnali döntéshozatalát a vásárlás közben. A különböző digitális véghasználói berendezésekhez kifejlesztett szoftvermegoldások lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy konkrét termékek után kutassanak. A kijelzőn vagy érintőképernyőn keresztül alapvető információk jelennek meg a választékról és a kívánt cikkről. Az AISS-t 2011-ben alapították, és termékeit ma már 14 országban, több mint 350 üzletben használják világszerte.

 


 

shopreme

A shopreme a mobilfizetési megoldások és önkiszolgáló pénztárgépek szolgáltatója. A shopreme közös vállalkozást a wirecube GmbH és az Umdasch Group Ventures alapította azzal a céllal, hogy a kiskereskedőket a digitális korba vezesse, és a vásárlóknak a kényelem új szintjét kínálja. A shopreme vezető szerepet tölt be a mobil önkiszolgáló pénztárak piacán, és olyan kulcsfontosságú funkciókkal nyújt egyedülálló élményt a vásárlóknak, mint a mobil scan & pay és a beltéri navigáció.

 


 

Motion Display

A Motion Display svéd vállalat, amely értékesítési pontok hatékony elektronikus reklámjait készíti. A vállalat egyedi animált e-papír kijelzőket, digitális polcbemutatókat fejleszt, gyárt és forgalmaz. A kiskereskedelemben és az üzleten belüli marketingben szerzett több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező vállalat az e-ink technológiára támaszkodik. A Motion Display ezért tökéletesen kiegészíti az e-polccímkék repertoárját a közvetlenül a terméken elhelyezhető elektronikus reklámmal.

 


 

BenQ Display

A BenQ Display 30 éves piaci tapasztalattal rendelkezik a kijelző gyártók között, így vezető szerepet tölt be a DLP projektorok területén. A vállalat különösen az interaktív kijelzők és a digitális feliratok terén szerzett nevet magának. A BenQ Display az e-polccímkékkel együtt teljes csomagot alkot a digitális kijelzők és interaktív reklám kijelzők számára minden üzleti és kiskereskedelmi területen.

 


 

Vivid Tech

A Vivid Tech interaktív digitális kijelző megoldásokat kínál a kiskereskedelmi értékesítési pontok számára. A lettországi Rigában található székhelyű vállalat nemzetközi ügyfelekkel dolgozik együtt, és nagy kontrasztú IPS LCD polccímkéken alapuló innovatív elektronikus árcímkézési megoldásokat forgalmaz. A Vivid Tech tökéletes kiegészítője az ESL portfóliójának, és olyan értékesítési megközelítést jelent, amely lehetővé teszi a vásárló és a kijelző közötti interakciót.

 


 

PDi DigitalA PDi Digital a Bossard csoport és a SES-imagotag, a digitális árcímkézés piacvezető vállalatának közös induló vállalkozása. Küldetése a digitális címkézés forradalmasítása az iparban és a logisztikában. Az új, digitális IoT-platform segítségével a különböző elektronikus polccímke-technológiák (ESL) szakértelme mostantól nemzetközi szinten kerül forgalomba.

 


 

VisionectA Visionect a világ vezető digitális kijelző megoldás-tervezője és fejlesztője, amely 2007-es alapítása óta a környezetbarát, energiahatékony digitális kijelzőkre összpontosít. A vállalat az innovációk támogatója, és az évek során a gyakorlatban bevált megoldásoknak köszönhetően sikeresen alkalmazza a place & play megközelítést: egyszerű telepítés, magas fokú használhatóság és sokoldalú termékek, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek bármilyen felhasználási esethez.