Digitális reklámtábla hardver: Digitális hirdetőtábla és ügyfélmegállító

A DIGITÁLIS KIJELZŐTÁBLA ELŐNYEI
  • Vonzó reklámanyagok: aktuális információk megjelenítése (kedvezményes kampányok)
  • Ideális hardveres megoldás az interaktív terméktanácsadó szoftverhez
  • A vásárló figyelmét már az üzletbe lépés előtt felkelti
  • Digitális kijelzőtábla a területek / irányok jelzésére
  • Beléptető rendszerként használható digitális ügyfélmegállító (Covid-19)

AZ INTERAKTÍV KISZOLGÁLÓ RENDSZEREK ELŐNYEI

Az interaktív segédrendszerek megkönnyítik az ügyfelek számára az azonnali vásárlási döntést, és kiküszöbölik a kedvelt termékkel kapcsolatos további online kutatás szükségességét. A virtuális értékesítési tanácsadók kijelzőn vagy érintőképernyőn keresztül adják meg a kívánt cikkre vonatkozó alapvető információkat. Ezenkívül az e-polccímkék digitális árcéduláihoz való kapcsolódás a címkékbe épített LED-ek villogásával mutatja a tétel helyét, így elkerülhető a hosszas keresgélés az üzletben és az esetlegesen meghiúsult vásárlások. Ezenkívül az Aframes ésszerű integrációja az üzlet infrastruktúrájába lehetővé teszi, hogy az érzékelők mérjék a vásárlói áramlásokat, amelyeket statisztikailag ki lehet értékelni.

Érdeklik az interaktív tanácsadó rendszerek? Kattintson a következő gombra, és tudjon meg mindent a SCREEENR interaktív asszisztens rendszerek funkcióiról, alkalmazási területeiről és telepítési lehetőségeiről.

Digitális óriásplakát: Interaktív információ hordozó, irányjelző és marketing eszköz

A DIGITÁLIS KIJELZŐKÉNT HASZNÁLHATÓ DIGITÁLIS ÜGYFÉLMEGÁLLÍTÓ

Helyezze az érintőképernyős és érintés nélküli változatban is kapható digitális ügyfélmegállítót üzletének bejáratához vagy kiállítási standja elé, és az ügyfelek a digitális kijelzőtáblán láthatják az aktuális információkat, például az akciókat és egyéb kampány ajánlatokat.

A digitális ügyfélmegállítóval már az üzletbe lépés előtt felhívhatja a vásárlók figyelmét. Reagáljon gyorsan az aktuális eseményekre, hirdesse a videók és animációk segítségével azt, amire vásárlóinak éppen szüksége van. A digitális jelzőtáblák használhatók közintézményekben, kormányhivatalokban vagy kórházakban: digitális jelzőtábla figyelmeztethet a megfelelő távolság betartására, irányokat jelölhet vagy információs táblaként szolgálhat.

A padlóállványként beépített digitális ügyfélmegállító a Google Android operációs rendszeren fut, és több nyelv számára nyújt integrált támogatást. A normál antracit és fehér színek mellett a digitális jelzőtábla vevőspecifikus keretszínekben is kapható, és egyedileg az Ön igényeihez igazítható. Örömmel adunk tanácsokat az egyes alkalmazásokhoz is, illetve támogatást nyújtunk a megfelelő szoftveres megoldás kidolgozásában.

Digitális ügyfélmegállító, az intelligens ügyfélforgalom-kezelő eszköz

DIGITÁLIS ÜGYFÉLMEGÁLLÍTÓ, AZ INTELLIGENS ÜGYFÉLFORGALOM-KEZELŐ ESZKÖZ A COVID-19 IDEJÉN

A digitális kijelzőtábla a modern reklámhordozói funkció mellett, interaktív termék- tanácsadással kombinálva beléptető rendszerként is alkalmazható. Különösen a COVID-19 miatt kialakult helyzetben segítheti a digitális ügyfélmegállító az intelligens ügyfélforgalom-kezelést és a Covid-szabályok betartását, és ezáltal garantálhatja a biztonságos beléptetés-ellenőrzést a kiskereskedelemben. Az „Intelligens ügyfélforgalom-kezelés” a bejárat előtti digitális ügyfélmegállítón keresztül egyszerűen és érthető módon mutatja a vásárlónak, hogy éppen be lehet-e lépni az üzletbe. A rendszer ehhez a be-és kilépő embereket számláló érzékelőkből származó információkat használja.

Szeretné részletesen megismerni az intelligens ügyfélforgalom-kezelést? Az alábbi gombbal további információkat kérhet.