sepioo Labels - ESL a sepioo platformhoz

Előnyök
 • Közel valós idejű információátvitel
 • Nagyon alacsony energiafogyasztás
 • Beépített gyorsulásmérő és hőmérséklet-érzékelő
 • Nagyon jó olvashatóság
 • A sepioo IIOT platformmal való optimális kompatibilitás érdekében tervezve

A SEPIOO CÍMKÉK ALKALMAZÁSI TERÜLETEI

 • Készletgazdálkodás az iparban és a logisztikában: az ESL segítségével minden releváns termékinformáció, például a rendelés állapota, a szállítási dátumok vagy a rendelkezésre álló mennyiségek közel valós időben megjeleníthetők és frissíthetők.
 • Komissiózási folyamatok az Ipar 4.0-ban: A digitális pick-by-light és put-to-light rendszerek gyorsabb és kevesebb hibával járó komissiózást tesznek lehetővé. Alkalmazottai azonnal tudják, hogy mit szedtek ki és mennyi maradt, és a folyamatokat közvetlenül a beépített gombok vagy az NFC funkciók segítségével visszaigazolhatják.
 • Anyaggazdálkodás az egészségügyben: A speciális gombcímkék, gyakran intelligens, hálózatba kapcsolt mérlegekkel kombinálva, támogatják az egészségügyi intézményeket az orvosi termékek intelligens leltár- és beszerzésmenedzsmentjében. Ez az ápolószemélyzet tehermentesítéséhez, a lehetséges hibák minimalizálásához és az anyagok időben történő rendelkezésre állásának biztosításához vezet.
 • Shared Desk & Shared Office Management: A vállalatok mindenhol intelligens megoldást keresnek a munkahelyi helygazdálkodásra: a sepioo elegáns választ kínál ezekre az igényekre. A platform és a megfelelő feliratok segítségével nagyon egyszerűvé válik az asztalok megtalálása és foglalása.

SEPIOO GOMBCÍMKÉK

A sepioo D2.6 B és a sepioo D2.7 B címkéket kifejezetten összetett alkalmazásokhoz vagy komissiózási folyamatokhoz tervezték, az oldalán konfigurálható gombokkal. A bejövő vagy kimenő árukat egy gombnyomással lehet regisztrálni, illetve az újrarendelési folyamatokat elindítani. A sepioo IIOT platformhoz való csatlakozásnak köszönhetően az információáramlás is nyomon követhető és értékelhető. A biztonságot a címkék kétirányú IoT-kommunikációs protokollja is garantálja.

SEPIOO NFC CÍMKÉK

A vékony NFC-címkék elemmentes NFC-technológiával vannak felszerelve, és így még egyszerűbb információcserét tesznek lehetővé a kijelzők és a megfelelő olvasók között. Az elektronikus címkék 13,56 MHz-es frekvencián működnek, megkerülve azokat a területeket, amelyeket gyakran más technológiák foglalnak el. Ez gyors és hibamentes azonosítási folyamatokat ígér a raktárakban és a logisztikában, ami hatással van a folyamatok általános hatékonyságára.

sepioo labels

  A SEPIOO IIOT PLATFORM

  A sepioo szoftverplatformot a felhasználási esetek széles körébe történő integrálásra tervezték. Elsősorban ipari folyamatokra optimalizált, de más területeken, például az egészségügyben is használható. A platform mindig lenyűgöz az innovációval és a rugalmassággal.

  A sepioo platform decentralizált vezérlő- és irányítási rendszere lehetővé teszi, hogy korlátlan számú címkéről és érzékelőről gyűjtsön adatokat, ugyanakkor gyors frissítéseket és zökkenőmentes kommunikációt ígér a rendszer más elemeivel. Ugyanakkor a szoftver nem igényel további fejlesztési erőfeszítéseket, és moduláris felépítésének köszönhetően gyakorlatilag bármilyen ipari környezetbe integrálható. Ez magában foglalja a hardvertermékek széles skálájával és olyan vezető technológiákkal való zökkenőmentes együttműködést, mint az NB-IOT, az NFC és a 2,4 GHz.

  A sablongenerátor, a szabálymotor és a vezérlőközpont egyszerű végrehajtási és kezelési folyamatokat garantál, és intuitívan használható. A sepioo testreszabható felhasználói engedélyekkel és titkosítással a rendszer biztonsága is garantált anélkül, hogy a rugalmasságot feláldozná.