Elektronikus feliratok börzékre és rendezvényekre

AZ ÜZEMELTETŐK SZÁMÁRA FONTOS SZEMPONTOK
  • Rugalmasság
  • Központi vezérlés
  • Frissítési sebesség
ELŐNYÖK
  • kisebb anyagköltség a rugalmas frissítéseknek köszönhetően
  • személyre szabott információ vezetékek nélkül
  • intelligens barangolás a hozzáférési pont hálózatán belül
  • a releváns információk gyors átadása (területileg vagy szelektíven)

A központilag kezelt táblázási terv segítségével naponta vagy akár óránként frissíthető a mindenkori foglaltság, legyen szó nagy vásárokról vagy kisebb teremfoglalásról, például esküvői vagy partneri rendezvényekről.

Nagy rendezvényszervezők is sikeresen használhatják az e-polccímke infrastruktúrát, hogy központilag, közvetlenül a backendről tegyenek közzé minden információt a teljes webhelyen.

Rendezvényi akkreditáció fashionTAG-gel

A vásárokon és rendezvényeken használt digitális jelzések területén egy másik alkalmazás a fashionTAG, amely személyre szabott belépőkártyaként vagy akkreditációs jelvényként használható. Kézreálló, könnyű kialakításuk és hosszú akkumulátor-élettartamuk révén ideálisak a rendezvények elektronikus látogató-kezeléséhez.

A jövőben garantált a sportesemények, fesztiválok, üzleti események vagy vásárok egyszerű és gyors bejelentkezési folyamata: egy QR-kód generátor segítségével a rendszerben tárolt látogatói adatok, valamint az esemény további szolgáltatásai előre elmenthetők a fashionTAG-re. Ez az információ aztán egy speciális QR-kódolvasóval vagy okostelefonnal lekérdezhető. További webes szolgáltatások is könnyen elérhetők a beépített NFC-technológián keresztül. A fashionTAG-ek egy már meglévő digitális infrastruktúrába ágyazva, további jelzőrendszerekkel együtt, egyénre szabhatóak, és a frissítések valós időben történnek.

Az akkreditáció révén a rendezvényhelyszín egyes területeire való bejutás célzottan és magas szintű biztonsággal ellenőrizhető. Az egyedileg nyomtatható, az Ön cégének logójával ellátott nyakláncok például kiegészítik a fashionTAG-ek vonzó megjelenését, és tükrözik az Ön személyes vállalati identitását. A fashionTAG-ek egy költséghatékony digitális megoldással kínálnak ideális lehetőséget a látogatók akkreditációjának optimalizálására és digitalizálására.