Mi a digitális wobbler / polcbelógó?

A vásárlói döntések 70-80%-a vásárlás közben, az üzletben születik - ezért fontos, hogy innovatív módon hívjuk fel a vásárlók figyelmét a termékekre. Ezt a célt érhetjük el a digitális wobblerekkel. Az animált kijelzőket közvetlenül az értékesítési helyszínén elhelyezve lehet felhívni a vásárlók figyelmét akciókra, új árucikkekre vagy különleges termékjellemzőkre.  

A digitális wobbler egy speciálisan animált e-papír kijelző. Szöveg és mozgókép megjelenítésére is képes, ezért kiválóan alkalmazható gyorsan forgó (FMCG) fogyasztási cikkek kiskereskedelmében. A polcon elhelyezett egyedi reklámokat, promóciókat, ajánlatokat kínálhatunk segítségével.

Ink-in-motion: Animált kijelzők

Az úgynevezett ink-in-motion kijelzőn a hagyományos fekete-fehér e-papír alapra színes nyomtatású réteg kerül. Az e-papír alatt meghatározott, egyedileg szabályozható szegmenseket tartalmazó réteg található. A fekete és fehér szín váltakozásával villogó animáció hozható létre.

Az Ink-In-Motion technológia számtalan alkalmazási lehetőséget rejt: felhasználható vásárlás-ösztönző POP-kijelzőn, asztali állványon, jelzésekben, egyéb kiegészítőkön vagy innovatív termékbemutatóként digitális polc-kijelző formájában.

Innovatív termékbemutató meggyőző tulajdonságokkal

A hagyományos, papír alapú termékreklámokkal összehasonlítva az animált kijelzők több szempontból is előnyösek. A vásárlás helyszínén hívják fel a vásárlók figyelmét, és kiemelik a terméket a versenytársak közül. Ugyanakkor a digitális wobbler nem veszíti el a papíralapú változat pozitív tulajdonságait: úgy jelenít meg szöveget és képet, hogy a képszög közel 180 fokos marad, akárcsak a papíralapú címke esetében. Nagy képfelbontása és élénk színei lenyűgözőek, a nagy kontrasztnak köszönhetően pedig világos környezetben is tökéletes a kiskereskedelemben. A wobbler reklámmal garantált a vásárlóra gyakorolt erős hatás és a termék iránti fokozott érdeklődés.

A digitális wobbler könnyű és vékony, ugyanakkor masszív, így könnyen kezelhető és felszerelhető. Rögzíthető közvetlenül a termékre, polcra vagy a kasszához, és közben megfelel a kiskereskedelem igényeinek is. Exkluzív tulajdonságainak köszönhetően a wobbler népszerű eszköz, mely segíti a vásárlóval való kommunikációt és kiemelkedik az árak feltűntetésének egyedi módszerével.

A WOBBLER ELŐNYEI
  • A bolti kereskedelem vonzerejének növelése az innovatív termékbemutatásnak köszönhetően
  • Az értékesítés ösztönzésének és a márka pozíciójának erősítése egyedi marketing segítségével
  • A papíralapú árcímkéhez képest nincs különbség a láthatóságban: 180 fokos képszög
  • Egyszerű telepítés és üzembe helyezés
  • Egyedi szín, forma és méretlehetőségek
  • Rendkívül alacsony energiafogyasztás a könnyen cserélhető akkumulátoroknak köszönhetően
  • Rugalmas és egyéni beállítások

Figyelemfelkeltés első pillantásra

A digitális wobbler megragadja a vásárló figyelmét. Az értékesítésre és a vásárlókra gyakorolt hatása egy átfogó tanulmányon alapul, mely a digitális wobbler és a kupon-ajánlatok kombiinációját vizsgálta. A hagyományos reklámmal összehasonlítva a kupon észlelésének ideje 12,5 másodpercről 1,6 másodpercre csökken digitális wobbler alkalmazása esetén. Ez azt jelenti, hogy a digitális kijelzőt nyolcszor gyorsabban vették észre a vásárlók. Az eszköz hatása abban is mérhető, hogy a wobblernek köszönhetően 75%-ra, 1054-re nőtt az adott terméket választó vásárlók száma.

Alkalmazások széles köre

Telepítés a polcra, közvetlenül a termékhez

A wobblereket közvetlenül az értékesítési ponton használják - ahol a vásárló és a termék közvetlenül találkozik. Elsősorban a kiskereskedelemben használják, értékesítési promócióként a drogériákban, bútor és barkácsboltokban, valamint az élelmiszer- és ital-kiskereskedelem és az elektronikai üzletekben. Az animált polcbelógók nemcsak digitális ármegjelenítésre alkalmasak, hanem képekkel vagy reklámüzenetekkel is kiemelhetik a promótált terméket, hogy felhívják rá a vásárlók figyelmét. Egyedi formátumban használhatók a szupermarketekben, hogy az ár mellett felhívják a figyelmet a promóciókra, különleges ajánlatokra.

TESTRESZABHATÓ DESIGN

A formáját, méretét és színét tekintve. Az egyedileg testre szabható kijelzőknek köszönhetően az alkalmazási területeknek nincsenek határai. A átalakítható borításnak köszönhetően a kijelzők megjeleníthetnek egy tervezett általános háttéranimációt (vagy pl. számokat), de kérésére egyedi polcstoppereket készíthetünk az Ön reklámjával.

Amennyiben érdeklődik, szívesen prezentálunk Önnek további felhasználási eseteket.

Szolgáltatásaink az e-shelf-labels-nél

Szeretné megtudni, hogy milyen tervezési lehetőségek állnak rendelkezésre, és ötleteit hogyan valósítjuk meg? A tervezési útmutatóban kaphat egy első áttekintést, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül - mi megtervezzük Önnel együtt az Ön által elképzelt animált kijelzőt.