Színes kijelzők kül- és beltéri alkalmazásokhoz

ELŐNYÖK
  • Szöveg és grafika megjelenítése színesben vagy monokrómban
  • 32 hüvelykes kijelző méret
  • Energiatakarékosság
  • Rugalmas és egyszerű telepítés
  • Jó olvashatóság
  • Bel- és kültéri használatra is alkalmas

SZÍNES KIJELZŐK ÉS A BENNÜK REJLŐ LEHETŐSÉGEK

A színes kijelzők interaktívabb reklámok és részletesebb információk megjelenítését teszik lehetővé. Mivel könnyebbek, mint a jelenleg használt LCD-kijelzők, sokkal többféle helyre és könnyebben telepíthetők, mint az alternatív kijelző technológiák. A színes e-ink kijelzők tartósak és megbízhatóak. Normál üzemi körülmények között több mint 10 éves élettartamra tervezték őket, ami csökkenti a hosszú távú karbantartási- és csere költségeket. A kijelzőket a környezeti hatásokkal szemben ellenállónak tervezték, ezért védettek az UV-sugarak ellen, víz-és tűzállóak.

A színes e-ink kijelzők alkalmazásai

A színes e-ink kijelzők számos területen használhatók. Alkalmasak raktári használatban a rakodási folyamatok és idők jelölésére, a készletszintek kijelzésére. Használhatók autóbusz- és vonat menetrend-kijelzőként, repülőtéri információs táblaként, vagy városokban a helyi lakosság és a turisták tájékoztatására szolgáló hirdető táblaként. Az e-ink kijelzők tűpontos minőségű fénykép-megjelenítésére is alkalmasak.

Az e-ink kijelzők tartalmának digitalizálásakor a legnagyobb előny, hogy távolról frissíthetők, nem szükséges új tartalmat nyomtatni, majd kézzel cserélni. Egy alkalmazott egyetlen pontról több kijelzőt is frissíthet.

Az e-papír kijelzők nem igényelnek áramot, így sokkal energiatakarékosabbak és tartósabbak, mint az LCD képernyők. A megjelenített tartalom éjjel-nappal és közvetlen napfényben is látható. A színes technológiának köszönhetően a tartalom még élénkebben és interaktívabban jeleníthető meg. A menetrendek és az árukészlet kijelzése esetében például a jelzőlámpa színei jelezhetik az aktuális állapotot.

Galéria