Peg Hook címkék – Kereskedelmi célra használt minimalista árcímkék

AZ ELŐNYÖK ÁTTEKINTÉSE
  • 8-szor gyorsabb valós idejű frissítési sebesség
  • Az akkumulátor élettartama akár 3 év
  • Helyalapú szolgáltatások
  • 1,3 hüvelykes kijelző, rendkívül keskeny kivitel
  • Egyedi márkajelzésekre alkalmas
  • LED 7 színben

NEWTON Peghook - Az intelligens formatervezés és a modern technológia találkozása

Az ultra-vékony kialakításnak köszönhetően a NEWTON Peghook címkék tökéletesen illeszkednek bármely üzletbe. A kompakt digitális árcédulák különösen jól használhatók a barkács- és kertészeti áruházakban, ahol a sokféle árut, például szerszámokat, háztartási és a kerti aprócikkeket kell kis helyen tárolni. Az árcéduláknak a vásárlókat és az alkalmazottakat is segíteniük kell abban, hogy át tudják tekinteni az üzletben és a polcon tárolt árukat. A NEWTON Peghook címkék ezért extra vékonyak, és cserélhető rögzítéssel rendelkeznek, amely lehetővé teszi az árcímkék szabványos kampókra történő rögzítését. Ennek köszönhetően sok termék elhelyezhető egymás mellett a polcokon.

A modern e-ink technológiával felszerelt NEWTON Peghook kijelző mindig optimális olvashatóságot biztosít alacsony energiafogyasztás vagy szuboptimális látószögek mellett. A kisméretű Peg Hook címkék ráadásul különösen energiatakarékosak, az akkumulátor élettartama napi 2 frissítéssel akár 3 év is lehet.

RUGALMAS ÉS EGYEDIVÉ ALAKÍTHATÓ

A perforált falhoz használható horgos árcédulák praktikus kialakításuk mellett az egyedi márkajelzés lehetőségét is kínálják. A címke a saját logó hozzáaádásával bármilyen márkához és vállalkozáshoz igazítható. Az 1,3 hüvelykes kijelzőn elegendő hely áll rendelkezésre a termékkel kapcsolatos összes információ digitális megjelenítéséhez is: az ár mellett fel lehet tüntetni a termék leírását, a vonalkódot vagy a QR-kódot. Az e-ink-kijelzők segítségével piros színnel lehet kiemelni az árcédulán az aktuális árat vagy egyéb információkat. A beépített piros, zöld vagy sárga színű LED speciális feladatokat jelölhet: a pick-by-light funkciónak köszönhetően az alkalmazottak és a vásárlók könnyebben megtalálhatják a keresett termékeket, és így értékes időt takaríthatnak meg.

LEGYEN KÖLTSÉGHATÉKONYABB A PEG HOOK SEGÍTSÉGÉVEL!

Méretének köszönhetően a kijelző nemcsak praktikus, hanem költségtakarékos is. Minél több különböző termékről van szó, annál több címkére van szükség – a Peg Hook címkék azonban ezen a téren is ötvözik a praktikumot és a hatékonyságot. A kompakt, 1,3 hüvelykes kijelzőn egyszerűen elhelyezhető a vásárlók számára szükséges összes információ. Ezért a nagyobb kijelzővel ellátott digitális címkékhez képest költségeket, a hagyományos papír- vagy műanyag árcédulákhoz képest pedig időt és pénzt takaríthat meg velük. A tartalomkezelő rendszerben tárolt adatbázisoknak és a leltári készletkezelő rendszerrel való kapcsolatnak köszönhetően az árkiigazítások vagy terméknyilvántartás változásai néhány kattintással és szinte valós időben átvihetők a címkére.

NAGY FRISSÍTÉSI SEBESSÉG

A növekvő mértékű digitalizáció és a globalizáció miatt a piac egyre inkább árérzékeny, ezért fontos, hogy a kiskereskedők gyorsan reagáljanak az árváltozásokra, és az elektronikus árcédulákon található információkat gyorsan módosítani lehessen. A Peg Hook címkék valós időben, 8-szor gyorsabb sebességgel, a rendszertől és a tárolt adatforrástól függően akár teljesen automatikusan frissíthetők.

A további tájékoztatás érdekében akár hét oldalnyi anyag rögzíthető és tárolható a kampós árcímkéken. Az oldalak között a címke hátoldalán található gombbal  lehet lapozni, és további funkciókat is hozzá lehet még rendelni. Az ESL-rendszeren keresztül rugalmasan kezelhető az adatátvitel.

HELYALAPÚ SZOLGÁLTATÁSOK

A helyalapú szolgáltatások és a Pick-by-Light megkönnyítik a vásárlók és az alkalmazottak számára az egyes termékek megtalálását. A perforált fali kampós árcédulán található integrált gomb megnyomásával a helymeghatározás valós időben továbbításra kerül a póthorgos címkén található LED-en keresztül.

A helyalapú szolgáltatások gyorsabb reagálást biztosítanak, amikor például a vásárlónak szervizsegítségre van szüksége, vagy egy alkalmazott szeretné jelenteni, hogy a termékeket fel kell tölteni. A túl hosszú keresési idő vagy akár sikertelen keresés miatt elmaradt vásárlásokat ez a technológia minimálisra csökkenti. Az Ön alkalmazottai időt takarítanak meg a polcok feltöltésekor is, mivel a LED-ek megjelölhetik a feltöltésre váró termékeket. A vonalkódon keresztül a dolgozó PDA-ja vagy táblagépe visszajelzést ad a rendszernek, és befejezi a folyamatot.

A helyalapú szolgáltatásoknak és a pick-by-light funkciónak köszönhetően Ön nemcsak jobb vásárlási élményt kínálhat ügyfeleinek, hanem optimalizálhatja a helyszíni navigációt is. Az alkalmazottak gyorsan megtalálják az utat az ügyfélhez és a keresett termékhez.

Szeretne átállni a digitális árcédulák használatára, és már rendelkezik is Euro szabványú vagy más kampós polcrendszerrel?

A Peg Hook címkék felfüggesztésük módjának és számos funkciójuknak köszönhetően optimálisan integrálhatók a kereskedelembe.

Győződjön meg róla Ön is! Az e-shelf-labels szakértői örömmel adnak tanácsot Önnek.