Peg Hook címkék – Kereskedelmi célra használt minimalista árcímkék

AZ ELŐNYÖK ÁTTEKINTÉSE
  • 8-szor gyorsabb valós idejű frissítési sebesség
  • Az akkumulátor élettartama akár 5 év
  • Helyalapú szolgáltatások
  • 1,3 hüvelykes kijelző, rendkívül keskeny kivitel
  • Egyedi márkajelzésekre alkalmas
  • NFC-képesség
  • LED 3 színben

RUGALMAS ÉS EGYEDIVÉ ALAKÍTHATÓ

A perforált falhoz használható horgos árcédulák praktikus kialakításuk mellett az egyedi márkajelzés lehetőségét is kínálják. A címke a saját logó hozzáaádásával bármilyen márkához és vállalkozáshoz igazítható. Az 1,3 hüvelykes kijelzőn elegendő hely áll rendelkezésre a termékkel kapcsolatos összes információ digitális megjelenítéséhez is: az ár mellett fel lehet tüntetni a termék leírását, a vonalkódot vagy a QR-kódot. Az e-ink-kijelzők segítségével piros színnel lehet kiemelni az árcédulán az aktuális árat vagy egyéb információkat. A beépített piros, zöld vagy sárga színű LED speciális feladatokat jelölhet: a pick-by-light funkciónak köszönhetően az alkalmazottak és a vásárlók könnyebben megtalálhatják a keresett termékeket, és így értékes időt takaríthatnak meg.

LEGYEN KÖLTSÉGHATÉKONYABB A PEG HOOK SEGÍTSÉGÉVEL!

Méretének köszönhetően a kijelző nemcsak praktikus, hanem költségtakarékos is. Minél több különböző termékről van szó, annál több címkére van szükség – a Peg Hook címkék azonban ezen a téren is ötvözik a praktikumot és a hatékonyságot. A kompakt, 1,3 hüvelykes kijelzőn egyszerűen elhelyezhető a vásárlók számára szükséges összes információ. Ezért a nagyobb kijelzővel ellátott digitális címkékhez képest költségeket, a hagyományos papír- vagy műanyag árcédulákhoz képest pedig időt és pénzt takaríthat meg velük. A tartalomkezelő rendszerben tárolt adatbázisoknak és a leltári készletkezelő rendszerrel való kapcsolatnak köszönhetően az árkiigazítások vagy terméknyilvántartás változásai néhány kattintással és szinte valós időben átvihetők a címkére.

NAGY FRISSÍTÉSI SEBESSÉG

A növekvő mértékű digitalizáció és a globalizáció miatt a piac egyre inkább árérzékeny, ezért fontos, hogy a kiskereskedők gyorsan reagáljanak az árváltozásokra, és az elektronikus árcédulákon található információkat gyorsan módosítani lehessen. A Peg Hook címkék valós időben, 8-szor gyorsabb sebességgel, a rendszertől és a tárolt adatforrástól függően akár teljesen automatikusan frissíthetők.

A további tájékoztatás érdekében akár hét oldalnyi anyag rögzíthető és tárolható a kampós árcímkéken. Az oldalak között a címke hátoldalán található gombbal  lehet lapozni, és további funkciókat is hozzá lehet még rendelni. Az ESL-rendszeren keresztül rugalmasan kezelhető az adatátvitel.

NFC TECHNOLÓGIA ÉS HELYALAPÚ SZOLGÁLTATÁSOK

Az NFC technológiának köszönhetően a Peg Hook címke számos további lehetőséget nyit meg a kiskereskedelemben. A kijelzőn megjelenített információkon túl a vásárlók további információkat kaphatnak okostelefonjuk segítségével. Kapcsolja össze a címkét a megfelelő applikációval, és engedélyezze például a bolti Click & Collect megoldást vagy a polcnál történő mobil fizetést! Így jöhet létre a vásárlók, termékek és kereskedők közötti optimális hálózat.

A helyalapú szolgáltatások és a Pick-by-Light segítségével a vásárlók és az alkalmazottak könnyebben találhatnak meg egy-egy konkrét terméket. A Peg Hook címkén található integrált gomb megnyomásával a termék helye valós időben azonosítható. A helyalapú szolgáltatások segítségével gyorsabban lehet reagálni, ha például egy vásárlónak segítségre van szüksége, vagy ha egy alkalmazott jelenteni szeretné, hogy egy termékből fel kell tölteni a készletet.

A referenciacímkék lehetővé teszik a keresett termék helyének meghatározását az üzletben, vagy polcsoron. A Peg Hook címkén található LED a pick-by-light funkció segítségével jelzi a termék pontos helyét. A technológiának köszönhetően lerövidül a keresési idő, és minimalizálható a sikertelen keresés miatt megszakított vásárlások száma. Az alkalmazottak is időt takarítanak meg a polcok feltöltésekor: a LED-ek jelzik a feltöltésre váró helyeket, majd a munkavállaló PDA-ja vagy táblagépe a vonalkódon vagy NFC-n keresztül visszajelzést küld a rendszernek, és lezárja a folyamatot.

A helyalapú szolgáltatásoknak és a pick-by-light funkciónak köszönhetően Ön nemcsak jobb vásárlási élményt kínálhat ügyfeleinek, hanem optimalizálhatja a helyszíni navigációt is. Az alkalmazottak gyorsan megtalálják az utat az ügyfélhez és a keresett termékhez.

Szeretne átállni a digitális árcédulák használatára, és már rendelkezik is Euro szabványú vagy más kampós polcrendszerrel?

A Peg Hook címkék felfüggesztésük módjának és számos funkciójuknak köszönhetően optimálisan integrálhatók a kereskedelembe.

Győződjön meg róla Ön is! Az e-shelf-labels szakértői örömmel adnak tanácsot Önnek.