Hardver

A digitális árcímkézés és az elektronikus feliratok alkalmazásának átfogó megoldása magában foglalja az e-ink technológián alapuló elektronikus kijelzőket, a digitális feliratozást, és a hozzá kapcsolódó digitális infrastruktúrát, például a hozzáférési pontokat és a tartalomkezelő rendszereket.

A digitális e-ink kijelzők, az LCD- vagy LED-képernyők számára a készletkezelési- vagy az SAP ERP-rendszerből származó termék-, ár- vagy gyártási folyamat-információkat egy speciális szoftver tárolja, és a folyamat során rádión továbbítja az adatokat a MultiCom infrastruktúrához. Ez kiértékeli az adatokat, és a hozzáférési pontokon, vagy a rendszertől függően a belső Wi-Fi-n keresztül elküldi az információkat a hozzárendelt végberendezésekhez, például elektronikus árcédulákhoz.

A fenti megoldások mellett az e-shelf-labels kiegészítő tartozékokat, például polctartókat és rekeszeket is kínál az elektronikus árcédulákhoz.

Egyszerű és költséghatékony módszert keres, hogy belépjen a digitális jelzések világába? Örömmel adunk tanácsot az áruházi, raktár- és a termelési címkézés minden területével kapcsolatban.

SZÜRKEÁRNYALATOS HD E-INK-KIJELZŐK

DIGITÁLIS REKLÁMTÁBLA-MEGOLDÁSOK AZ E-SHELF-LABELSTŐL

DIGITÁLIS HELYISÉGKEZELÉS AZ E-SHELF-LABELS SEGÍTSÉGÉVEL