Az elektronikus árcédulák tartozékai: rugalmas rögzítési megoldások, adott keretszín, elemek és lopásgátló a digitális címkézéshez.

Az elektronikus polccímkékkel az ágazatok széles körében érhető el maximális hatékonyság a mindennapi műveletekben. A dinamikus árképzés lehetővé teszi a polcokon lévő készletadatok valós időben történő frissítését és bevitelét. A klasszikus árképzéssel ellentétben a polccímkék lehetővé teszik az ár- és készletinformációk gyakoribb változtatását, és sokszorosan csökkentik az alkalmazottak munkaidejét.

Ahogy az e-shelf-labels minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő digitális feliratot, úgy széles termékválasztékunkban az elektronikus címkézéshez is egyedi tartozékokat kínálunk: ezek közé tartoznak az elektronikus címkék stabil rögzítési megoldásai, a címkék és a polcok színe, valamint az Easylock segítségével nyújtott biztonságos lopásgátlás.

Az elektronikus címkék könnyen rögzíthetők polcok sínjéhez, perforált fali kampókhoz vagy felszerelhetők poszterek formájában. Az elektronikus polccímkék rugalmassága nem hagy kívánnivalót maga után. A digitális címkék professzionális rögzítéséhez a polcsínek vagy adapterek mellett különféle akril állványok, kampók, függesztékek, bilincsek vagy padlóállványok állnak rendelkezésünkre, így a digitális címkézés szinte bármilyen üzlethelyiségben lehetséges.

A széleskörűen rendelkezésre álló szabványos tartozékokon kívül kérésre egyedi rögzítési megoldást vagy konzolt is tudunk készíteni az elektronikus címkékhez. Az elektronikus polccímkék korlátlan lehetőséget kínálnak az eladótér egyedi kialakítására, ami különösen igaz a keret színeire, amelyek illeszthetők az Ön vállalatának arculatához, és így vásárlásösztönző szempontokat is szolgálnak.

Polcok rögzítése

Tartozék-kínálatunkban nagy szerepet kapnak a polcrögzítők.

Polcrögzítőink éppoly sokfélék, mint a  polcrendszerek. Legyen szó Wanzl-ról, Tegometallról, Linde-ről vagy Resinjo-ról, a sokoldalú megoldási megközelítéseknek köszönhetően megtaláljuk az ideális szerelési megoldást az Ön számára is. A SES-imagotag gyártója segítségével egyedi rögzítési megoldásokat dolgozunk ki az Ön számára.

Easylock - a biztonságos megoldás

A fentiek mellett biztosítjuk Önnek a szabadalmaztatott Easylock rendszert, amely szilárdan rögzíti az elektronikus árcédulákat a polcra erősített sínhez. Az elektronikus árcédulák csak egy külön Easylock kézi eszközzel oldhatók ki, és így cserélhetők vagy áthelyezhetők az üzletben.

Hatékony, házon belüli rendszer, amely a kiskereskedelmet célozza meg. A nagyfokú funkcionalitás és a felhasználóbarátság gyors bevezetést tesz lehetővé - még magas ügyfélforgalom esetén is.

Keretek - a több színért

A keretek jelentősen hozzájárulnak az üzlet általános megjelenéséhez. A fehér kereteket gyakran előnyben részesítik, de az alkalmazási terület és a termékek színei gyakran más polc kialakítást tesznek szükségessé.

A keretek az alapcsomagban jelzőfehér és antracit színben kaphatók, kérésre azonban más színekben is rendelhetők.

Elemek - garantáltan hosszú élettartam

Az elemek a rögzítőelemekhez hasonlóan az alapcsomag részét képezik, és hosszú élettartamuknak köszönhetően ritkán kell belőlük újrarendelni.

A lítium elemeket könnyen, közvetlenül a helyszínen, saját alkalmazottai is különösebb előképzettség nélkül telepíthetik. Hosszú élettartam - kis erőfeszítés.