NEWTON Core - teljes funkcionalitás, karcsú kialakítás

MINDEN ELŐNY EGY PILLANTÁSRA
 • Energiatakarékos: 10 éves akkumulátor-élettartam (7000-10000 frissítés)
 • Nagy frissítési sebesség
 • Kifejezetten a kiskereskedelmi ágazat számára készült

Fedezze fel a három- vagy négyszínű tintával ellátott Newton Core választékát itt

GALÉRIA

  SOK SZÍN, ROBUSZTUS KIALAKÍTÁS

  A Newton Core sorozat különlegessége a keret, az elektronikus tinta és a beépített LED színválasztéka. A robusztus keret minden címke esetében antracit, fekete és fehér színben kapható. Az árpromóciókhoz a LED piros, zöld, kék, sárga, cián, magenta és fehér színben villoghat. Maga a Newton Core 4Color címkék kijelzőfelülete a maximális figyelemfelkeltés érdekében fekete, fehér, piros és sárga színben kapható.

  A digitális árcédulák rekordgyorsasággal frissíthetők, így gyorsabbak, mint bármely más RF-alapú ESL a piacon. Ez azt jelenti, hogy egyetlen Newton Gateway segítségével akár 3000 címkén öt percen belül elvégezhetők a képmódosítások. Ez a funkció különösen előnyös a készletgazdálkodás területén. A termékek hat-tíz másodpercen belül hozzárendelhetők egy címkéhez.

  AKÁR HÉT OLDALNYI INFORMÁCIÓ

  Legyen szó allergénekről, összetevőkről, alapárakról vagy termékváltozatokról: A fogyasztók manapság nagy mennyiségű információt igényelnek a megvásárlásra felkínált termékekről. A Newton Core termékcsalád címkéi méretüktől függően három-hét oldalból állhatnak, amelyek egymás után megjeleníthetők és módosíthatók. A korábbi modellekhez képest a kijelző felbontása mintegy 20%-kal nőtt. Ezáltal a vásárlók közvetlenül a polcon és az eladás helyén kapnak információt, és nem feltétlenül az eladótól függ, hogy gyors vásárlási döntést hozzanak.

  Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdekesek lehetnek a NEWTON Core címkék az Ön cége számára. Az e-shelf-labels szakértői személyre szabott tanácsadást és innovatív termékek széles választékát kínálják Önnek a digitális árcímkézéshez.