ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
  • Készletgazdálkodás
  • Szedési folyamatok
  • Anyaggazdálkodás a kórházakban
  • Áruáramlás és logisztikai folyamatok

Az intelligens IOT platform

Modern és felhasználóbarát: A sepioo platform innovatív rendszerként karcsú és intuitív felületekkel rendelkezik felhasználói felület és API szinten. Ez nem csak a gyors üzembe helyezést, hanem mindenekelőtt a legmodernebb webes technológián alapuló, felhasználóbarát adminisztrációt teszi lehetővé.

Egyszerű integráció: A hatékony adatcsere és az intelligens kapcsolatok a modern Ipar 4.0 jellemzői. Ezért a modern üzenetváró technológiával rendelkező sepioo platformot kompatibilisre tervezték, hogy könnyedén csatlakozhasson az elterjedt ipari szoftvermegoldásokhoz. Itt konfigurálható importálási és frissítési műveleteket, valamint a REST API-t használjuk.

Csatlakoztathatóság különböző IIOT eszközökhöz: A sepioo IIOT platform számos eszközhöz, például érzékelőkhöz, címkékhez, NFC olvasókhoz vagy NB-IoT-hez csatlakozhat.

Biztonságos és erős: A sepioo IIOT platform nemcsak rugalmasságával és kompatibilitásával, hanem egyszerű és biztonságos kezelésével is lenyűgöz. Ide tartozik például az integrált sablonszerkesztő vagy a munkafolyamatok rugalmas kiigazítása a LED villogó minták beállításával, a címkék oldalváltása vagy akár az információk importálása/exportálása. Ezen túlmenően a platform lehetővé teszi a rendszer állapotának nyomon követését aktív push-értesítéseken keresztül, speciálisan konfigurált felhasználói jogosultságokkal a még nagyobb biztonság érdekében.

Bármilyen környezetben alkalmazható: Felhőmegoldásként a sepioo IIOT platform nem igényel helyi telepítést vagy karbantartást, és az automatikus frissítéseknek köszönhetően mindig naprakész, stabil és biztonságos. Kérésre azonban helyi telepítés is lehetséges.