VUSION RAIL - Interaktív videósín a SES-imagotag kínálatából

Előnyök
  • A tartalom praktikus vezérlése és beállítása közvetlenül a tabletről
  • Interaktív vásárlási élmény termékspecifikus QR-kódokkal / videókkal / GIF-ekkel
  • Innovatív marketing-eszköz a vásárlási döntés helyén
  • Átlátható, valós idejű kommunikáció a vásárló és az eladó között
  • Lépjen kapcsolatba velünk!

A VUSION Rail segítségével kiváló minőségben mutathat be tájékoztató vidókat olyan termékekhez, melyeknek használata, telepítése további magyarázatot igényel. A Vusion Rail lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül a polcnál lépjen kapcsolatba a vásárlókkal,  a videósínek LCD-képernyőjén népszerűsítse termékeit speciális marketing-kampányokkal, és személyre szabott, vásárlást ösztönző élményt nyújtson a vásárlóknak.

HOGYAN MŰKÖDIK A VUSION RAIL?

A Vusion Rail az IoT felhőalapú platform és a polcok között létrehozott közvetlen hálózati kapcsolattal intelligens működési rugalmasságot tesz lehetővé. Az összes POS-rendszerrel történő szinkronizálásnak köszönhetően a V:Rail-en gyorsan kezelhetők és módosíthatók a tartalmak, például árcsökkentések, akciók vagy kuponok. Csak egy rögzített tápegységre és egy 2,4 GHz és 5 GHz frekvenciasávú wifire vagy Bluetooth-kapcsolatra van szükség. Így átlátható, valós idejű kommunikáció jön létre a vásárlók és az eladók között.

Az árcédulák áthelyezése, a kijelző fényerejének szabályozása, beállítása egy kattintással megtörténhet a Vusion Rail kijelzők alján található érintősávon vagy akár közvetlenül a tartalomkezelő rendszeren keresztül is, például egy táblagépről. Ugyanakkor a videósínt csak az illetékes személyzet kezelheti, illetéktelenek nem tudnak belenyúlni a rendszerbe, így például a vásárlók nem mozdíthatják el az árcédulákat. Az alumínium váznak köszönhetően az LCD videósáv karcálló, rendkívül ellenálló és bármilyen polcra felszerelhető.