A magas színvonalú hozzáadottérték-forgalmazó, rendszerintegrátor, szolgáltató és tanácsadó e-shelf-labels, a hálózatépítés legjobb lehetőségeinek alkalmazásán túl válaszol minden, az elektronikus kijelzőkkel és a digitális feliratokkal kapcsolatos kérdésére - AZ omnichannel megoldás a kiskereskedelem, az ipar, a rendezvények és a helyiségkezelés kihívásaira. Bemutásra kínáljuk Önnek széleskörű szolgáltatás- és termékportfóliónkat, amely segít megőrizni a kiskereskedők versenyképességét. Tanácsot adunk Önnek a vállalkozásához és az elektronikus címkék alkalmazási területéhez illeszkedő interfészek valamint egyéb szoftvermegoldások fejlesztésével kapcsolatban. Az e-shelf-labels csapata a következő börzéken és rendezvényeken érhető el:

Automotive Hungary 2021.11.16-18. között

2021. november 16-18. között az Automotive Hungary kiállításon mutatkozik be az e-shelf-labels a HUNGEXPO Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Az Automotive Hungary több, mint 10 éve találkozási pontként szolgál a magyar autóipar szereplői számára, betekintést nyújva az autógyártók, beszállítók, kis- és középvállalkozások számára a legújabb iparági technológiákba és trendekbe.

Az idei kiállítás és konferenciák a mesterséges intelligenciára, az 5G-re, az elektromos meghajtásokra és az Ipar 4.0-ra összpontosítanak. A látogatók sok más kiállító mellett az autóipari gyártás, a beszállítói gyártási folyamatok és szolgáltatások, az autóipari alkatrészek és rendszerek, a gyári/gyártási berendezések, valamint az IT, az ipari szolgáltatások vállalkozásaival találkozhatnak.

Az e-shelf-labels csapata új és jól bevált ipari megoldásokkal dolgozik a digitális feliratozás területén. Nem csak a termékeket adjuk, teljes csomagunk összehangolt hardver- és szoftvermegoldások mellett, a digitális jelölési és címkézési folyamat teljes körű megoldásait tartalmazza.

Az elektronikus árcímkézés és az e-ink kijelzők használata különösen alkalmas az autóiparban a járművek látványos bemutatására, kezelésük egyszerű és rugalmas, így több idő marad az ügyfélszolgálatra. A gyors frissítés és a folyamatlépések egyszerű automatizálása mellett az elektronikus címkézés az iparban lehetővé teszi a közvetlen kommunikációt a rendelési rendszerekkel is, akciógombok segítségével, mely csökkenti a költségeket és az állásidőt.

Inspirálódjon az e-shelf-labels számos digitális lehetőségéből, és keresse fel standunkat  az Automotive Hungary Budapesten, ahol személyesen tudunk tanácsot adni Önnek.

EuroCIS 2022 15. és 17.02.2022 között

A kiskereskedelmi technológia vezető szakvására - Találkozzon velünk a düsseldorfi kiállítási központban 2022. február 15-17. között!

Az EuroCIS a kereskedelmi technológia európai találkozóhelye. A látogatók 2022. február 15. és 17. között Düsseldorfban immár 15. alkalommal tekinthetik meg a legújabb, kifejezetten a kiskereskedelmi szektorra szabott informatikai megoldásokat és innovációkat. Többek között a nagy- és kiskereskedelem, az online kereskedelem, a rendszerszintű és az élménygasztronómia képviselői is jelen lesznek a rendezvényen. Ismét számíthatnak az e-shelf-labels részvételére is!

Ebben az évben elsősorban a kiskereskedelmi technológiák állnak a középpontban. Ismerje meg új termékeinket a digitális árcímkézés, a digitális feliratok és az e-ink kijelzők területén. VUSION sorozatú címkéink új szintre emelik az elektronikus árcímkézést: az egyedi kialakítást erős technikai alapokkal ötvözik. Ez lehetővé teszi, hogy az Ön igényeihez igazítsa és egyedileg használja őket. Szoftveres megoldások segítségével, mint a Scan & Go mobilfizetési megoldás, kombinálhatja a helyhez kötött kiskereskedelem és az online vásárlás előnyeit, és így hozzáadott értéket kínálhat vásárlóinak. Engedje, hogy az e-shelf-labels számos digitális lehetősége inspirálja Önt felkiáltójel!

Találkozzunk személyesen az EuroCis 2022-es rendezvényen, ahol tanácsot adunk az Ön egyéni megoldásaihoz! Várjuk Önt!

LogiMAT 2022 8. és 10.03.2022 között

március 8-10. között az e-shelf-labels az intralogisztikai megoldások és folyamatirányítás nemzetközi szakvásárán a stuttgarti kiállítási központ 6. csarnokában, a D60-as standon mutatja be termék újdonságait és bevált digitális megoldásait. Az üzleti és tudományos élet szakértői izgalmas előadásokon tájékoztatják Önt a vállalaton belüli logisztika legújabb trendjeiről, és lehetőség nyílik vitafórumokon való aktív részvételre is.

A LogiMAT-on nemzetközi kiállítók, látogatók és az ipari ágazat döntéshozói találkoznak minden évben, hogy bemutassák a fenntartható intralogisztika legújabb megoldásait. Az idei "Smart - Sustainable - Safe" mottó alatt olyan témák kerülnek a középpontba, mint az adatok biztonságos kezelése, a munkafolyamatok digitalizálása és az intelligens technológiák az intralogisztika területén.

A fenntarthatóság területén az e-shelf-labels az elektronikus címkékkel olyan, meggyőző megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik az ipari folyamatok egyszerű digitalizácitóját. A papírhasználat csökkentésével anyagi erőforrásokat takaríthatnak meg, a leltár folyamatos frissítése pedig időmegtakarítást is jelent. Az e-shelf-labels csapata szívesen tájékoztatja Önt az olyan új termékekről is, mint a szürkeárnyalatos és színes E-Ink kijelzők, amelyek rugalmas, mindent magába foglaló jelzőrendszerekként használhatók az iparban és a logisztikában.

Az elektronikus címkék saját SAP-rendszeren keresztül történő kezeléséhez az e-shelf-labels bemutatja Önnek az SAP ERP - E-Ink Label Add-on-t, amellyel automatizálhatók a belső termékfolyamatok. Standunkon tájékozódhat a bővítmény funkcióiról és előnyeiről, és egyéni tanácsokat kaphat.