Az e-shelf-labels értéknövelő funkciókat kínál az Ön digitális feliratozási alkalmazásához.

Az e-shelf-labels az Ön partnere, ha a digitális hálózaton keresztül innovatív kereskedelmi élményt szeretne nyújtani a bolti kereskedelemben. Minden digitális kijelző alkalmazáshoz megfelelő szoftver- és hardvermegoldást, valamint az Ön egyedi alkalmazási területéhez illő értéknövelő funkciókat kínálunk.

Az e-shelf-labels digitális feliratok megoldási spektruma a digitális árjelzőktől az érzékelővel vezérelt digitális feliratokig terjed, amelyek alkalmasak kiskereskedelmi, szállodai és gasztronómiai környezetben, valamint ipari, épületkezelési és tömegközlekedési alkalmazásokban.

Digitális feliratozási megoldások az e-shelf-labels

  Digitális megoldásaink
  • Elektronikus árcédulák
  • Instore TV megoldások
  • Interaktív videósávok
  • Stretch kijelzők
  • Vezeték nélküli E-Ink kijelző megoldások
  • Digitális térkezelés
  • LCD touch megoldások (virtuális értékesítési tanácsadók)

  Értéknövelő funkciók a digitális jelzőrendszer alkalmazásához

  Scan, Pay and Go: Fizessen kényelmesen Self-Scan módszerrel

  A Scan & Go előnyei
  • Self-scanning: mobilfizetés
  • Innovatív vásárlói élmény
  • Helytől/időponttól független fizetés a boltban
  • Minimálisra csökkenti a vásárlás megszakításának előfordulását
  • Maximális ügyfélközpontúság

  Mobil fizetési lehetőségek

  A polcra telepített mobilfizetési megoldásnak köszönhetően nincs szükség többé a pénztárnál történő fizetésre és hosszadalmas sorban állásra, amely gyakran akár a vásárlók vásárlástól való elállásához vezet.

  QR-kódos fizetés, NFC-megoldások: az e-shelf-labels a mobilfizetési megoldások széles skáláját kínálja Önnek, amelyek a ruházati üzletekben a fashionTAG-ekkel, a szupermarketben az elektronikus polccímkékkel a hálózatba kapcsolva nagyobb kényelmet nyújtanak a vásárlók számára.

  Captana: Polcmonitorozás a leltár valós idejű áttekintéséhez:

  Captana előnyök
  • Valós idejű készlet áttekintés
  • Forgalomnövekedés: nincsenek üres polcok.
  • Geolokáció a ShelfWatch alkalmazáson keresztül
  • Költségcsökkentő készletgazdálkodás
  • A kihelyezések megjelenítése

  Automatikus polcfelügyelet

  A Captana automatikus polcfelügyelete biztonságos raktárkészlet-áttekintést garantál, és lehetővé teszi a készletek nagymértékű optimalizálását: a Captana közvetlenül a polcok alaprajzán érzékeli és jelöli a készlethiányos árukat. (On-Shelf Availability).

  Az alkalmazottak azonnal értesítést kapnak a kéziszámítógépükön keresztül, és így lokalizálással közvetlenül navigálhatók a cselekvés helyére. Ez értékes időt takarít meg a személyzetnek, amelyet más munkaterületekre lehet befektetni.

  SCREEENR: Platform interaktív terméktanácsadási rendszerekhez a helyhez kötött kiskereskedelemben

  Ajánlja fel vásárlóinak az e-kereskedelem előnyeit a helyhez kötött kiskereskedelemben: ahelyett, hogy saját maguknak kellene online kutatást végezniük, intelligens asszisztencia-rendszerek veszik át a vásárlók és az üzletben dolgozó eladók számára a támogató értékesítési tanácsadást. A SCREEENR szoftvermegoldás alkalmas az üzletben elhelyezett televíziókhoz, érintőképernyőkhöz, táblagépekhez vagy okostelefonokhoz, és lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy konkrét termékeket keressenek. A virtuális értékesítési tanácsadók a kijelzőn/érintőképernyőn keresztül nyújtanak alapvető információkat a kívánt cikkről, így a vásárlási döntés közvetlenül az üzletben hozható meg. Alternatívaként a SCREEENR használható egyéb tartalmak központi gyűjtésére, létrehozására és kezelésére az összes digitális kijelző eszköz számára.

  Célzott termékkeresés online kutatás nélkül

  A SCREEENR digitális kijelző platform tartalmazza a Content Designer területeket a tartalom létrehozásához a drag-and-drop elv alapján, a Content Manager-t a tartalom központi kezeléséhez a felhőben és a Player Element-et a tartalom stabil lejátszásához az összes kijelzőn. E három területre alapozva a SCREEENR használható vonzó digitális kijelzőtartalmak, valamint interaktív segédrendszerek létrehozására és kezelésére.

  Még nem tudja, melyik a megfelelő hozzáadott értékű funkció az Ön digitális kijelzőalkalmazásához, és egyéni tanácsra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot - várjuk e-mailjét vagy hívását.