Interaktív terméktanácsadó a bolti kereskedelemben: Advanced Interactive Store Systems (AISS)

Előnyök terméktanácsadó
  • Minden termékinformáció egy helyen
  • "Online vásárlás" érzés az üzletben
  • Fokozott értékesítési hatékonyság
  • A személyzeti költségek csökkentése
  • Valós idejű statisztikák a vásárlói magatartásról
Interaktív asszisztens rendszer

Célzott termékkeresés online kutatás nélkül

Az Advanced Interactive Store Systems (AISS) olyan interaktív útmutatókat biztosít, amelyek segítenek a vásárlóknak azonnali  döntést hozni, kiküszöbölik a kívánt termékkel kapcsolatos további online kutatás szükségességét, és hasznos statisztikákat szolgáltatnak a vásárlói magatartásról.  A szoftvermegoldások különböző digitális eszközökön, például az üzletben elhelyezett televíziókon, érintőképernyőkön, táblagépeken vagy okostelefonokon alkalmazhatóak, és lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy konkrét termékek után kutassanak. A felhasználóbarát kijelző vagy érintőképernyő biztosítja, hogy elérhetőek az üzletben, így a végső döntés egy adott készülék mellett közvetlenül az üzletben hozható meg. Ahelyett, hogy otthon, a számítógépen vagy a saját okostelefonon kutatnánk a kívánt termék után, az intelligens asszisztencia rendszerek támogató értékesítési tanácsokat adnak a vásárlóknak és az üzletben dolgozóknak.

Az egyes iparágak és áruk eltérő követelményeinek kielégítése érdekében három különböző megoldást kínálunk az egyes berendezésekhez:

Univerzális terméktanácsadó (Multi Product Adviser)
Az összes tanácsadó rendszer előnyei
  • Biztonság: Különböző hozzáférési jogok kiosztása
  • Interaktív felület az eladó/ügyfél számára
  • Döntéshozatal/vásárlás egy helyen
  • Élő ügyfélszolgálat (chat)

Mobiltelefon terméktanácsadó / Tablet terméktanácsadó

A Mobiltelefon/Tablet terméktanácsadó a szoftver (interfész, menedzsment, backend) és a hardver teljes rendszerét jelenti. Ez a rendszer, amelyet praktikus könnyűfém burkolatba építenek be, egy érintőképernyőből (opcionálisan kamerával), egy PC-ből, egy kezelődobozból és egy biztonsági rendszerből áll. Az ügyfelek az érintőképernyőn keresztül részletes információkat hívhatnak le az egyes termékekről. A fejlett szűrő funkcióval ellátott termék tanácsadóban megjelennek az árak, a rendelkezésre állás és a megfelelő termék tartozékok. A megfelelő eszközöket LED-ek jelzik, a kapcsolódó termékinformációk pedig azonnal megjelennek az érintőképernyőn. Az intelligens arcfelismerés révén a mobiltelefonos terméktanácsadó életkori és nemi protokollokat adhat meg a vásárlói preferenciák azonosításához.

"Fehér készülék" terméktanácsadó

A White Goods Product Adviser szoftver fejlett szűrési lehetőségek segítségével képes összehasonlítani a termékeket, valamint megjeleníteni az árengedményeket és a rendelkezésre állást. Például egy kioszkban a vásárlók egy tableten keresztül maguk kezelhetik a szoftvert, mely a megfelelő termékhez irányítja őket. Ezenkívül az üzlet személyzete a táblagépet hordozható eszközként használhatja a hozzáértő ügyféltanácsadáshoz. A White Goods Product Advisor szoftver online alkalmazásokhoz is alkalmas, és könnyen integrálható a weboldal szerkezetébe.

Alternatív terméktanácsadó

Az alternatív terméktanácsadó (Egyéb terméktanácsadó) rendszere, amely egy érintőképernyőből (opcionálisan kamerával), egy PC-ből, egy kezelődobozból és egy biztonsági rendszerből áll, LED-támogatott terméktanácsadást kínál a vásárlónak, és termékkeresőként működik: miközben az érintőképernyő végigvezeti a vásárlót a kiválasztási folyamaton, LED-ek világítanak a megfelelő termék elektronikus árcéduláján, és megkímélik a vásárlót a boltban való fárasztó és hosszadalmas keresgéléstől, például a megfelelő kiegészítők kiválasztásakor. Az akár 24 LED-panel segítségével a különböző funkciók különböző színekben jeleníthetők meg. Az alternatív terméktanácsadó szűrési lehetősége megmutatja az árakat, a kedvezményeket valamint a rendelkezésre állást, és összehasonlítja az online adatbázisból távolról frissített termékeket.

Az Ön egyéni terméktanácsadója

Minden terméktanácsadó úgy tervezhető, hogy megfeleljen az Ön egyedi üzleti követelményeinek. Használja a meglévő képernyőket vagy integrálja hardveres megoldásaink egyikét. Nem tudja, hogy a három terméktanácsadó közül melyik felel meg legjobban az Ön alkalmazásához, és hogy a meglévő infrastruktúrája elegendő-e? Szívesen adunk Önnek tanácsot, és személyre szabott koncepciót készítünk Önnek.

Digitális feliratok hardver a terméktanácsadó számára: Digitális reklámtábla

Megfelelő hardveres megoldásra van szüksége, amelyet interaktív terméktanácsadóval kombinálva vagy akár önálló digitális kijelző megoldásként használhat üzletében? A digitális hirdetőtábla lehet az ideális megoldás: a digitális reklámtábla (más néven hirdetőtábla/keret) segítségével egyedivé tehetjük a bejárati területet, a legkülönbözőbb kiskereskedelmi ágazatokban (szállodaipar, élelmiszer-kiskereskedelem, elektronikai kiskereskedelem, pékség, hentesüzlet) alkalmazható a digitális hirdetőtábla. Mivel az AISS megoldásokat egy intuitív CMS jellemzi, az interaktív tartalmak a digitális hirdetőtáblán helytől függetlenül és pillanatok alatt lejátszhatók, és a terméktanácsadó kiegészítő hardvereként használhatók.

Szeretne többet megtudni a digitális hirdetőtábláról? Az alábbi gombra kattintva megtudhatja, hogyan használhatja az óriásplakátot interaktív információszolgáltatásra, illetve útjelző táblaként és vonzó marketingeszközként az üzlete számára.