Vivid Shelf Edge – Interaktív kiskereskedelmi polcjelzések

A megfelelő elektromos sínekkel kombinált interaktív érintőképernyők innovatív megközelítésű digitális jelzőtábla-megoldásnak számítanak, melyek új szintre emelik a márkaimázst a kiskereskedelemben. A funkciók messze túlmutatnak az elektronikus árcímkézésen. Az érintéses technológiával az intelligens funkciók sokasága használható. Partnerünk és gyártónk, a Vivid Tech elektronikus polccímkéit mulitifunkciós tulajdonságaik miatt különösen nagyra értékelik az élelmiszer- és ital-kiskereskedelemben, valamint az éttermekben és szállodákban a büfékiírások területén.

A nagy fényerejű és ragyogó színekkel ellátott érintőképernyős kijelző gyorsan felkelti az ügyfelek figyelmét, és lehetővé teszi a felhasználó és a termék közötti interaktív kapcsolatot. Az érdeklődő vásárló a polc kijelzőjét érintéssel kezelheti, és további információkat kaphat a termékről. A nemzetközi sokszínűség jegyében különféle nyelvi és pénznem-opciók is integrálhatók a kijelzőbe. Lehetséges alkalmazás az összetevők, kedvezményes akciók vagy a termék aktuális elérhetőségének megjelenítése. A központi menüvezérlés segítségével kijelzőn a különféle funkciók átfogóan és intuitív módon használhatók.

A címkék rugalmas alkalmazási lehetőségei

INTERAKTÍV, INNOVATÍV, INTELLIGENS MEGOLDÁS AZ ÜZLETBEN
  • Automatizált, dinamikus árképzés
  • Többfunkciós, LCD érintőképernyős kijelző
  • Interaktív értékesítési asszisztens
  • A marketing-tevékenységek optimalizálása
  • Az ügyféladatok érzékelővel vezérelt követése
  • A márka népszerűségének növekedése
  • Energiatakarékos LCD-technológia
  • Egyszerűen integrálható a meglévő ERP/WMS-rendszerekbe

Ígéretes digitális reklámkijelző-megoldás az értékesítési helyen

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ

A komplett csomagban az elektronikus polccímkéket a hozzájuk tartozó villamos sínekkel (adaptersín és tápsín), a felhőalapú szoftverrel és a szükséges kiegészítőkkel együtt kínáljuk. A 98 x 64 x 10 mm méretű kompakt érintőképernyők ideálisak a polcon történő termék-címkézésre. A címkék pozicionálásának nagyobb rugalmassága érdekében a polcszélsínek kialakítása lehetővé teszi, hogy két különböző látószöget lehessen létrehozni: 90° a felső- és 67° az alsó látómezőben található polcokhoz.

Mivel az elektronikus polccímkék használatához nincs szükség akkumulátorra, energiatakarékos megoldást jelentenek az elektronikus feliratok területén. A kijelzők beltéren 0°C-tól 40°C-ig a szokásos funkcionalitással működnek vezeték nélküli Wi-Fi-kapcsolaton keresztül.

TANULJON AZ ÜGYFÉLEK VISSZAJELZÉSEIBŐL AZ OKOS IN-STORE-ELEMZÉSEK SEGÍTSÉGÉVEL!

Szerezzen további előnyöket a vásárlók egyéni visszajelzéseiből úgy, hogy az érzékelővel vezérelt bolti analitika segítségével nyomon követi a POS-nál eltöltött időt, vagy a kijelzőkön elhelyezett vélemény-felmérésekkel gyűjti össze a vásárlók visszajelzéseit!

Az összegyűjtött információk kiértékelése után célzottan integrálhatja marketing-stratégiájába az Ön számára fontos ügyfelek visszajelzéseit, és célcsoport-specifikus hirdetések révén erősítheti a vásárlók lojalitását. Biztosítson ügyfeleinek egyedi vásárlási élményt a digitális jelzések használatával, miközben saját márkája imázsát is javítja!

DIGITÁLIS BÜFÉCÍMKÉZÉS

A vendéglátóipar digitalizálása mára megkerülhetetlenné vált, és hatékony megoldások érhetők el a termékmenedzsment és a szolgáltatások folyamatainak egyszerűsítésére. Az élelmiszerek és italok elektronikus címkézése ezzel együtt átláthatóbbá teszi az aktuális termékválasztékot is. A digitális polckijelzőkkel könnyen modernizálhatók és vonzó külsőt nyerhetnek a gasztronómia, a vendéglátás és a szállodaipar területén használatos büfépultok és vitrinek.

A kijelzőkön keresztül fontos termék-információkról, (összetevők, tápérték, élelmiszer-allergének) tájékoztathatja a vendégeket, akik így könnyebben dönthetnek. Az eszközök vezeték nélküli kezelésének köszönhetően bármikor frissítheti és szükség szerint alakíthatja a tartalmat.

Felkeltettük érdeklődését az interaktív Shelf Edge polckijelzők iránt? Az e-shelf-labels bármikor szívesen ad tanácsokat, és örömmel segít megtalálni az egyedi, ágazat-specifikus megoldást az Ön értékesítési területének ESL-rendszerrel történő digitalizálására.