Divatos megjelenés: fashionTAG-címkék az Ön üzletében

INTELLIGENS DIGITÁLIS CÍMKE A DIVATÁRU-KISKERESKEDELEMBEN
 • A valós idejű árképzésnek köszönhetően minimalizálható az ügyfél-panaszok száma
 • Egységes online és offline árak
 • Versenyképesség a rugalmas és eseményalapú kedvezményeknek köszönhetően
 • Globálisan pontos árak a kiskereskedők számára

PIACKÉPES ÉS AKTUÁLIS ÁRAK A DIVATÁRU ÜZLETBEN

A vásárlók gyorsuló vásárlási és árukeresési szokásai nem utolsósorban a bevásárlótérben minimálisra csökkentett gyalogos forgalomban követhetők nyomon. Amikor a vásárlók belépnek egy üzletbe, általában már tökéletesen tisztában vannak a versenytársak termékeinek áraival,  az aktuális árakat akár az üzletben tartózkodva is le tudják ellenőrizni az online felületeken. Az árcédulák a divatáru üzletekben olykor nehezen olvashatók, ha az adott termék árát többször is csökkentették. Emellett a gyakori kézi ármódosítások könnyen helytelen árcímkézéshez vezethetnek, ami viszont vásárlói panaszokat eredményezhet. A fashionTAG pontos, valós idejű árképzése garantálja, hogy egy tétel a pénztárnál is pontosan az árucikken feltüntetett árba kerül. Mivel a fashionTAG-en szereplő árat központilag és további manuális erőfeszítések nélkül frissítik, az árérzékeny divatiparban is lehetővé válik a jövőorientált és hibamentes árkezelés. A bolti alkalmazottaknak már nem kell a boltban lévő minden egyes árucikk árcímkéjét kinyomtatni, felerősíteni és ellenőrizni. A kiskereskedő spontán reagálhat a kereslet alakulására, a vásárlók pedig azonnali tájékoztatást kapnak a különleges akciókról és ajánlatokról, például a szezonális kedvezményekről.

FORRADALMASÍTOTT BOLTI FOLYAMATOK
 • Az aktuálisan rendelkezésre álló áruk megjelenítése valós idejű készletkezeléssel
 • Futurisztikus kiszolgálási és bolti koncepciók az újszerű vásárlói élmény érdekében
 • Több idő a vásárlók kiszolgálására és a tanácsadásra
 • Problémamentesen alkalmazható kisméretű tárgyakra, például sportcipőkre
 • Egyedi bemutatóterem-jelleget kölcsönöz üzlethelyiségének
 • NFC-hozzáférés/okostelefonos kapcsolat az árucikkek lefoglalásához
 • Folyamatoptimalizálás és nagyobb hatékonyság a munkavégzésben

FIZESSEN GYORSAN ÉS ÉRINTÉSMENTESEN A SCAN & GO SEGÍTSÉGÉVEL!

Szeretne helyben vásárolni, de élvezné az online vásárlás előnyeit? A Scan & Go szoftverrel mindkettő lehetséges: az árucikkeket kényelmesen, az üzletben ki lehet fizetni hosszas sorban állás, az eladókkal vagy pénztárosokkal való kapcsolat nélkül. Miután az NFC vagy QR-kód segítségével az okostelefonnal beolvasta a fashionTAG címkét, a vásárló közvetlenül kifizetheti a kívánt terméket, majd elhagyhatja az üzletet.

Az e-shelf-labels innovatív fizetési megoldása a Scan & Go, melyet a Shopreme és a SES-imagotag együttműködésével alakított ki.  A Scan & Go egyszerűen összekapcsolható a fashionTAG-címkékkel, és az értékesítési helyen található mobil önkiszolgáló fizetési rendszernek köszönhetően különleges vásárlási élményt kínál az ügyfelek számára. Az alkalmazással nem csak időt takarít meg, hanem az is nagy előnye a pénztári fizetéssel végződő hagyományos vásárlási folyamathoz képest, hogy további termékinformációkat és az akciókkal kapcsolatos információkat is megoszthat a segítségével.

Egy további alkalmazási terület: rendezvény-akkreditáció a fashionTAG segítségével

A FashionTAG-ek nem csak a divatiparban bizonyítják hatékonyságukat, hanem a vásárokon és rendezvényeken történő akkreditáció során is jól használhatók beléptető- vagy azonosító kártyaként. A multifunkciós kártyát nemcsak modern megjelenés és rugalmas működés jellemzi, de meggyőző teljesítményre képes akkor is, ha gyors frissítésekről vagy egy esemény helyszínéhez illeszkedő egyedi beállításokról van szó.

Egy rendezvény zökkenőmentes lebonyolításához nélkülözhetetlen a szervezett és tervezett vendégkezelés, és fontos, hogy a látogató területekre történő belépést folyamatosan szabályozzák. A fashionTAG kiválóan alkalmazható akkreditációs kártyaként és személyre szabott jegyként: a rendszerben tárolt látogatói adatok és más webszolgáltatások előre elmenthetők a fashionTAG-re. Ez megkönnyíti a bejelentkezést, valamint különböző rendezvények (sportesemények, fesztiválok, üzleti rendezvények, vásárok) látogatóinak általános kezelését. A vonalkódként vagy QR-kódként mentett személyes adatok egy megfelelő leolvasó eszköz vagy okostelefon segítségével másodpercek alatt lehívhatók.

A hozzáférési pont hálózatán belüli intelligens barangoláson keresztül a beléptetés ellenőrzése központilag vezérelhető, ami magas szintű kényelmet és biztonságot nyújt a látogatók számára. Műszaki adottságai, például az akkumulátor hosszú élettartama mellett, a fashionTAG-címkét modern, praktikus kialakítása teszi egyedivé. Az egyedileg nyomtatható, a vállalat arculatának megfelelően kialakítható, nyakba akasztható tartók divatos  címketartóként szolgálnak. Döntsön a résztvevők elektronikus kezelése mellett, és digitalizálja akkreditációs folyamatait!