Cloud – a sikeres digitális vállalat alapja

Az e-shelf-labels az Ön partnere, ha a digitális hálózaton keresztül omnichannel élményt szeretne nyújtani a bolti kereskedelemben. Az Ön cégének igényeihez és infrastruktúrájához igazodó hardver- és szoftver megoldásokat kínálunk. Felhőmegoldásainkkal-és szolgáltatásainkkal biztonságosan rögzítheti és összekapcsolhatja adatait, rugalmasan reagálhat, és így versenyképes maradhat a digitalizált gazdaságban. Az informatikai rendszerek terén szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően megújítjuk ügyfeleink munkafolyamatait, és garantáljuk az adatbiztonságát.

RUGALMAS MUNKAVÉGZÉS A FELHŐBEN

A Cloud-Computing (adatfelhő / számítógépes felhő) kifejezés az alkalmazások, platformok, adattárolás, operációs rendszerek és egyéb számítástechnikai erőforrások internetalapú szolgáltatását jelenti, és ezért nem a helyszíni infrastruktúrán keresztül fut.

A felhő használata lehetővé teszi, hogy az adatok több számítógépen is elérhetőek legyenek, így a felhőszerverben lévő információk távolról is ugyanolyan rugalmasan elérhetőek. A felhő a saját hálózaton belüli szerverhez hasonlóan VPN vagy egyéb biztonságos kapcsolaton keresztül, távoli asztalon keresztül érhető el.

A Cloud technológia előnyei

A felhőmegoldás alapjaiban forradalmasítja a vállalatok működését, mivel az adatok felhőben történő kezelése jelentős előnyöket biztosít a vállalat számára: Nem igényel előzetes költséges beruházásokat a helyi számítógépes és szoftveres struktúrában. A legnagyobb előnye a helytől független felhőkapcsolat. Az adatokhoz való korlátlan hozzáférés - bárhol és bármikor - megkönnyíti a távoli helyszínek közötti együttműködést is. A biztonságos felhőalapú tárolás garantálásához a hozzáférési jogok egyértelmű ellenőrzésére van szükség. Az igénybe vett felhőszolgáltatásokat vezető nemzetközi felhőszolgáltatók üzemeltetik, és megfelelnek az összes szabványos informatikai biztonsági és adatvédelmi követelménynek. Ezenkívül a felhőben külön-külön konfigurálhatóak az írási vagy olvasási jogosultságok, és így egyedileg meghatározható, hogy mely alkalmazottak milyen adatokhoz férhetnek hozzá.

Vusion Cloud platform a digitális árcédulák felügyeletére és ellenőrzésére

A VUSION Cloud segítségével biztonságos felhőplatformot kap az elektronikus árcédulák hatékony kezeléséhez és felügyeletéhez az üzletében. A kapcsolat egy dokumentált REST API-n keresztül történik, így a VUSION Cloudban lévő adataihoz bárhonnan és bármikor rugalmasan hozzáférhet.

Felhőalapú kiskereskedelmi árautomatizálási és IoT menedzsment megoldás: VUSION Retail IoT Platform

Adatintegráció a Vusion címkékhez

A VUSION Retail IoT platform a leghatékonyabb ESL technológiát kombinálja az IoT kis energiaigényű kommunikációs infrastruktúrákkal, nagy felbontású színes kijelzőkkel, érzékelőkkel, valamint aktív NFC-vel és LED világítási rendszerekkel.

A VUSION Retail IoT platform használata rugalmas és hatékony adatintegrációs megoldást garantál Önnek a VUSION címkékhez, amely lehetővé teszi a különböző forrásokból, például ERP-ekből, e-kereskedelmi platformokból vagy POS-rendszerekből származó adatok kezelését.

Integrált VUSION Display Manager: valós idejű áttekintés az áruházi tevékenységekről

Előnyök VUSION Retail Iot
  • Helytől és időtől független üzletvezetés
  • Rugalmas árautomatizálás és promóció
  • Az integrált felügyeleti eszköz felismeri a félretájékoztatást
  • Az üzletek összes tevékenységének áttekintése
  • Egyszerű JavaScript a megjelenítéshez és feldolgozáshoz
  • Többáramlatú adatgyűjtés és integráció
  • Egyszerű integráció a rendszerébe: JSON API /Flat File (CSV/XML)

Kérdése van a felhőrendszerekkel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az Ön egyedi felhőmegoldásával kapcsolatban!