Az ESL hatékony kezelése és ellenőrzése a SmaSS Middleware segítségével

A SmaSS Middleware előnyei
  • Egyszerű integráció a Click & Install-nak köszönhetően
  • Többnyelvűség és több kliens kezelő képesség
  • Skálázhatóság
  • Responsive Web UI
  • Cloud vagy helyszíni rendszerek
  • Egyszerű bővítés adatforrásokkal és megjelenítési típusokkal
  • Folyamatos fejlesztés

Mi az a middleware?

A middleware kifejezés először 1968-ban jelent meg a NATO Software Engineering Konferencia után készült jelentésben. A kifejezés azonban csak az 1980-as években vált általánossá. Abban az időben a middleware elsősorban olyan megoldásokat jelentett, amelyek az újabb alkalmazások és a régebbi rendszerek közötti kompatibilitást biztosították. A middleware-t webkiszolgálókban, alkalmazáskiszolgálókban, tartalomkezelő rendszerekben és más alkalmazásfejlesztési és telepítési eszközökben használják. A köztes szoftverek interfészt biztosítanak az operációs rendszer alapvető funkciói számára, kiegészítve az operációs rendszer alkalmazásprogramozási interfészét (API).

A middleware kifejezés tehát olyan szoftverre utal, amely hídként szolgál a különböző rendszerek és alkalmazások között, és a vállalat egyes rendszerei közötti közvetítőnek tekinthető. A köztes szoftverek lehetnek saját üzemeltetésűek vagy felhőalapúak.

Egy bázis számos lehetőséggel

A SmaSS middleware az e-ink címkék rendszeréhez vagy adatbázisához való csatlakozás alapja. Az alkalmazási területtől függően a SmaSS különböző eszközökkel és keretrendszerekkel rendelkezik.

A SmaSS Middleware jelenleg három alkalmazási területen érhető el: ipar és logisztika, szálloda és gasztronómia, valamint szobafeliratozás.

SmaSSlog

A SmaSSlog middleware ideális megoldás ipari alkalmazásokhoz. Hozzon létre interfészt az SAP ERP rendszere között, és optimalizálja folyamatait, eszköz kihasználtságát és raktározását. Az összetett folyamatok könnyen vizualizálhatók az alkalmazottak számára. Használja a rendszerfelügyeletet a problémák korai felismeréséhez. Ez lehetővé teszi a hatékony munkavégzést a modern logisztikában.

SmaSS Buffet

A SmaSS Buffet az Ön tárolt adatbázisa alapján teszi lehetővé az intelligens foglalást és menütervezést valamint a büfé feliratozását - a felhőalapú számítástechnikának köszönhetően zavartalanul, több fiókban is. A SmaSS Buffet a middleware megoldás az Ön étterme vagy szállodája számára. E-Ink kijelzőinken az étel- és asztalfoglalások kezelése és megjelenítése mellett lehetősége van arra is, hogy QR-kódon vagy NFC-n keresztül reklámokat vagy további információkat adjon vendégeinek, például allergénekre vagy az étterem nyitvatartási idejére vonatkozóan.

SmaSS Office

Adatforrásának (pl. naptárának vagy időpont-nyilvántartó rendszerének) a SmaSS Office-on keresztüli csatlakoztatásával kapcsolatot teremthet digitális címkéivel, melynek köszönhetően rugalmasan valósíthatja meg tárgyaló- és irodahelyiségeinek feliratozását. Hozzon létre találkozókat a naptárában a szokásos módon. Az E-Ink kijelzők ennek megfelelően frissülnek, és így valós időben alkalmazkodnak a találkozók változásaihoz. A SmaSS Office könnyen kezelhető az intuitív webes felületen keresztül.