Elektronikus árcímkézés a sportszer-kiskereskedelemben

A családi vállalkozásként működő WOHLLEBEN Sports kiskereskedés a sport- és szabadidős cikkek exkluzív választékát kínálja felső-frankföldi fiókjában, Dörfles-Esbachban. Különösen a sokféle terméket forgalmazó sportüzletekben a digitális árcédulák egyszerűsítik a termékek címkézését és kezelését. A szoftverrel együtt az egyes márkák, cikkek vagy termékcsoportok egyszerűen és rugalmasan felcímkézhetők. Az árak központilag ellenőrizhetők, és egy kattintással megváltoztathatók anélkül, hogy a személyzetnek manuálisan újra kellene címkéznie minden egyes tételt. Ez azt jelenti, hogy az árazás gyorsan, emberi erőforrás nélkül valósulhat meg.

Az elektronikus polccímkék támogatásával a sportboltot az SES-imagotag digitális VUSION árcéduláival szerelték fel. A WOHLLEBEN a hozzá illeszkedő Jeegy on-premise szoftverrel együtt így készen áll rá, hogy tovább fokozza a vásárlói élményt.

2,6’ VUSION címke a SES-imagotag-tól

A VUSION címkéket különösen a kiskereskedelmi szektorban használják. Modern kialakításuknak köszönhetően rugalmasan integrálhatók. A WOHLLEBEN kiskereskedő a meglévő G1 címkék kiegészítéseként a VUSION sorozat digitális árcímkéit használja antracit színben, 2,6’ méretben. Ez lehetővé teszi, hogy az üzletben található összes sportcikk optimálisan, egyedileg legyen felcímkézve.

Az elektronikus címkék a Jeegy szoftveren keresztül kapcsolódnak, amely kifejezetten a SES imagotag rendszerhez készült. A Jeegy szoftverrel az elektronikus polccímkék úgy kezelhetők, hogy az árak, a termékinformációk és a rendelkezésre állás bármikor  elérhető, módosíthatók legyenek. A rendszer bevezetésének különlegessége a sportszer kiskereskedőnél az volt, hogy a migráció egy tiszta Control Center telepítésről egy Jeegy telepítésre történt.

Saját árképzési stratégia megvalósítása

"Az e-shelf-labels ügyfélkiszolgálása kiváló, az értékesítéssel és a technikai támogatással való kommunikáció mindig minőségi és gördülékeny. A tanácsadás, különösen Sagner úr és Raster úr részéről, szintén kiemelkedő, ezért is valósítottuk meg együtt a további lépéseket. Összességében mi újra az e-shelf-labels szolgáltatásait választanánk." – Michael Dorst, IT & logisztikai vezető

A sportbolt a legkülönfélébb termékek széles választékát kínálja - a sportruházattól és felszereléstől kezdve a kiegészítőkön át a kerékpárokig. A digitális árcímkézés a termékkínálathoz illeszkedve modern megjelenést biztosít az üzletben, ugyanakkor megkönnyíti a tételek kezelését és címkézését. Az elektronikus címkézéssel a WOHLLEBEN Sports ügyfelünk célja teljesült: a saját árképzési stratégiák egyszerű és rugalmas megvalósítása.