Digitális árcímkézés az élelmiszer-kereskedelemben a winklerswurst esetében

Az erdélyi és romániai finomságok gyártójaként Klaus Winkler tulajdonos csapatával együtt vezeti a winklerswurst céget. Az észak-rajna-vesztfáliai Rheda-Wiedenbrückben található élelmiszer-kiskereskedő kolbászokat és egyéb specialitásokat árul online áruházán keresztül, valamint kis- és nagykereskedelemben. Ezenkívül a winklerswurst közvetlen értékesítés keretében kínálja az élelmiszereket ügyfeleinek a helyszínen.

A közvetlen értékesítés korszerűbbé és digitálisabbá tétele, ugyanakkor az egyes folyamatokkal járó munkamennyiség csökkentése és az árcímkézés egységességének megteremtése érdekében a winklerswurst az elektronikus árcímkék használata mellett döntött. A winklerswurst az elektronikus árcímkézéssel foglalkozó kereskedő keresése során, aki tanácsadóként is szolgál, és segítséget nyújt az egyedi digitális megoldások megvalósításában, rábukkant az e-shelf-labelsre. Az egyik dolog, ami meggyőzte őket, az a tény volt, hogy az e-shelf-labels kifejezetten az ügyfelek igényeit szolgálja ki, és méretüktől függetlenül különböző iparágakat és vállalatokat szolgál ki. A winklerswurstnak az önkiszolgáló hűtő- és fagyasztott élelmiszerpolcok, valamint a különböző hagyományos polctípusok és a friss élelmiszerpultok felszereléséhez mintegy 1000 elektronikus címkére volt szüksége. Az e-polccímkékkel együttműködve ezt a célt sikeresen elértük. Időközben az egész üzletet elektronikus polccímkékkel látták el.

2,6" és 4,2" címkék a közvetlen értékesítésben való használatra

A választás a SES-imagotag VUSION címkékre esett, mivel az új tételek hozzáadhatók, és az árak rugalmasan és egyszerűen módosíthatók. A VUSION sorozatot, mint fenntartható címkézési megoldást az ipar és a kereskedelem számára, modern dizájn és sokoldalú alkalmazási lehetőségek jellemzik. Az elektronikus polccímkék különösen népszerűek a kiskereskedelmi szektorban. Még a kisebb címkéken is gond nélkül megjeleníthető minden termékinformáció, például az ár, a név, a mennyiség és egyéb információk. Ezenkívül lehetőség van QR- vagy vonalkódok megjelenítésére is. A winklerswurst közvetlen értékesítésében a 2,6 és 4,2 hüvelykes méretű digitális árcímkéket használják a pultok és polcok címkézésére. Az elektronikus címkéket helyben kezelik, és a vállalat saját árukezelő rendszeréhez kapcsolódnak. Ez azt jelenti, hogy az árváltozások másodperceken belül átvihetők az árcédulákra, vagy új cikkek kapcsolhatók hozzá. Az elektronikus árcímkék telepítése és beállítása az e-shelf-labels útmutatását követően gond nélkül elvégezhető volt.

Hozzáértő tanácsadás és megfelelő megoldás

"Az e-shelf-labels szakértő tanácsai segítettek nekünk a táblák méretének kiválasztásában és az egyes címkék felszerelésében, és sikerült megtalálnunk a megfelelő táblákat a polcainkhoz és a friss élelmiszerek pultjához. A meglévő tapasztalatok felhasználása nagy előny, és időt és pénzt takarít meg. Újra az e-shelf-labels szolgáltatásait választanánk." – Phil Beckord, e-kereskedelmi kereskedő, winklerswurst GmbH & Co. KG

Az e-shelf-labels segítségével a winklerswurst megtalálta a megfelelő digitális megoldást a bolti címkézéshez, és tanácsot kapott a technológiával, az üzembe helyezéssel és a telepítéssel kapcsolatos minden kérdésben. A digitális árcímkék használatával a boltot közvetlen élelmiszer-értékesítésre lehetne modernizálni. A fáradságos és hosszadalmas árfeltüntetés és árváltoztatás már a múlté.