Elektronikus árcédulák a jestetteni Kloster gyógyszertár számára

A gyógyszerész házaspár, Karen és Andreas Weissenberger több üzletet üzemeltet Németország délnyugati sarkában, Zürich közelében. A jestetteni Kloster gyógyszertár a modern kialakítású üzletek egyike. Egy költözés során megnőtt az eladótér és vele együtt a termékválaszték is. Ennek során gyorsan megszületett a döntés, hogy továbbra is elektronikus árcímkéket használnak az eladótér polcain.

A kihívás: az addig használt címketípusokat a gyártó SES-Imagotag már nem gyártotta kis mennyiségben, ami szükségessé tette a rendszerváltást. Partnerünkkel, a Pixelyvel együtt az e-shelf-labels képes volt beszerezni és forgalmazóként előre telepíteni a szükséges hardvert.

1,6 és 2,6 hüvelykes címkék használatban

A jestetteni Kloster gyógyszertár eladóterében 3200 db, a legkisebb méretű  elektronikus címkére esett (SES imagotag VUSION 1.6) a VUSION Cloud rendszerrel együtt, valamint további 800, 2,6 hüvelykes képátlóval rendelkező címkére. A legnagyobb kihívás a rövid beszerzési idő volt, mivel az új gyógyszertári fiók áthelyezése és újranyitása már küszöbön állt.

Tápellátás a polcon keresztül

A Visplay speciális árutartók segítségével az e-shelf labels által szállított címkék közvetlenül a polcon keresztül táplálhatók. Ehhez a címkék helyszíni átalakítására volt szükség, amit sikeresen megszerveztünk. A Pixely könnyen használható mobil webes alkalmazását használják most a napi működéshez és a címkék frissítéséhez.

Az elvárások teljesültek

"A projekttel kapcsolatos elvárásainkat 100%-ban teljesíteni tudták. Mindenekelőtt az elektronikus árcímkézési folyamataink javultak az e-shelf labelsnek köszönhetően. Akinek több ezer tétel van a kirakatában, az tudja, hogy ez milyen megkönnyebbülés. Nem hiszem, hogy ezt szavakkal le lehet írni." - Andreas Weissenberger, gyógyszerész

Az e-shelf-labels segítségével a Kloster gyógyszertár számára tökéletesen megfelelő árcímkézési rendszert találtak, azonnal beszerezték és telepítették. Az elektronikus címkék lehetővé tették az eladótér korszerűsítését. Az árak és listák karbantartására fordított idő jelentősen csökkent. Andreas Weissenberger gyógyszerész: "Egy elemzés kimutatta, hogy naponta körülbelül 3,5-4 óra időt lehet megtakarítani. Ez méginkább segít nekünk a jelenlegi személyzeti kihívásokban."