Captana: Intelligens polcmegfigyelés a valós idejű áttekintéshez

A CAPTANA ELŐNYEI
  • On-Shelf-Availability: biztonságos, valós idejű készlet áttekintés
  • A készlethiányos helyzetek minimalizálása
  • A kihelyezések megjelenítése
  • Költségcsökkentő készletgazdálkodás
  • Geolokáció/ földrajzi helymeghatározás a ShelfWatch alkalmazásban
  • Több idő a személyzet számára
  • A forgalom tényleges növekedése

Az automatikus polcmegfigyelő rendszer felismeri az üres polcokat, illetve a polcokon hibásan elhelyezett termékeket.

Megbízható készletáttekintés

A polccímke és a termék összekapcsolása

A gépi tanulás segítségével a Captana képes digitálisan felismerni és valós időben megjelenteni az üres és készleten kívüli tételeket. Az elektronikus árképzés minden egyes árucikket egyedileg összekapcsol egy digitális polccímkével, így a polcok adatait beolvashatják a biztonsági kamera érzékelői.

A rögzített adatokból valós időben elkészül a polc állapotának planogramja. Ezek az adatok hőtérképen is megjeleníthetők.

A földrajzi helymeghatározás időt takarít meg a személyzet számára

Az automatikus polcfelügyelet közvetlenül a polcok vizuális képén észleli és jelzi a hiányt (On-Shelf Availability). Az egyes termékekhez való pontos és egyedi illesztés eredményeként a hiányzó készlet helyzete pontosan és vizuálisan naplózható. Így még a digitális címke kézzel történő beolvasása sem szükséges, mivel az alkalmazottak  az okostelefonjukon lévő ShelfWatch alkalmazásból azonnal értesítést kapnak, és a földrajzi helymeghatározáson keresztül navigálhatnak a megfelelő helyszínre.

Captana rendszerarchitektúra

Captana automatizált polcfelügyelet a gyakorlatban

Captana automatizált polcfelügyelet a szupermarketben

Kiskereskedelmi környezetben az automatizált polcfelügyelet a következőképpen működik: a vásárló levesz a polcról egy terméket, amiről az alkalmazott az okostelefonjára vagy személyi digitális asszisztensére (PDA) értesítést kap.

Az alkalmazott ezután egy digitális térképen pontosan látja, hogy az üzletben melyik helyen melyik terméket kell feltölteni vagy újrarendelni. Így a személyzet közvetlenül reagálhat, és elkerülheti az üres polcokat.

Szeretné integrálni az infrastruktúrájába a Captana-t a megbízható készletnyilvántartás érdekében? Szívesen adunk tanácsot Önnek arról, hogyan alkalmazhatja ezt az értéknövelt funkciót a digitális árképzéshez az Ön kiskereskedelmi vagy ipari környezetében. Kattintson a kapcsolatfelvételre!