Folyamatoptimalizálás az ellátási lánc digitalizálásával

Előnyök a vállalat számára
  • Papírmentes ipar és valós idejű adatok
  • A folyamatlépések automatizálása a digitális címkék dinamikus integrációjának köszönhetően
  • Gyors integráció a standard folyamatokba (out-of-the-box integráció)
  • Rugalmas integráció komplex egyedi folyamatokba
  • A folyamatok védelme a címkefrissítések ERP-rendszerbe történő visszacsatolásával
  • Megbízható az SAP S/4HANA on-premise és felhőben is

Hogyan működik az SAP ERP – E-INK LABEL ADD-ON?

Az e-shelf-labels és a 4process SAP ERP - E-ink Label Add-on segítségével a címkék kezelése a meglévő SAP ERP rendszerből történik. Előnye, hogy nem kell további szoftvereket beszereznie, és a megszokott felhasználói felületeken (SAP GUI vagy SAP FIORI) dolgozhat. Az elektronikus címkék bevezetése is egyszerű, így az alkalmazás egyszerű és praktikus.

Az egyes e-ink címkék azonosítójának megadásával vagy a belső használatú vonalkód beolvasásával a címkék hozzárendelhetők az SAP-rendszerhez. Itt áttekinthetővé válik az összes címke valamint azok állapota (pl. akkumulátorjelző). A címkén lévő hibákat meghatározott színek jelölik, így gyorsan azonosítható és könnyen kicserélhető a hibás címke. A zökkenőmentes integráció azt jelenti, hogy minden szükséges információt megtalál az ERP-szoftverében.

Az e-ink címkék rendszerben történő rögzítése után a digitális címkék integrálhatók a folyamatba. Az úgynevezett Digital Label Broker létrehozza a kapcsolatot a SmaSS middleware-rel, és az SAP ERP rendszerből továbbítja a megjelenítendő információkat, például a folyamat lépéseket, az anyag információkat, a mértékegységeket. Az SmaSS middleware ezután biztosítja a kijelölt címkére történő adatátvitelt és a kijelzők frissítését. Az egész folyamat néhány másodpercet vesz igénybe, így az adatok szinte valós időben megjeleníthetők.

Az SAP ERP - E-ink Label Add-on segítségével megfelelünk az Ön egyedi igényeinek. Partnerünkkel, a 4process SAP-szakértővel együtt az Ön igényeihez igazítjuk a technológiát.

e-shelf-labels           4process