Jeegy szoftver az elektronikus árcímkézéshez

Naprakész Készletállomány:

Minden kiskereskedő számára nagyon fontos, hogy nyomon kövesse a raktárában és az üzletben lévő árukészletet. A Jeegy szoftver részeként fejlesztették ki a raktárkezelő modult, hogy a raktárban és a boltban is jól láthatóan megjeleníthessék a teljes leltárkészletet. A szoftver segítségével a polcokon elhelyezett elektronikus címkéken nemcsak a legfontosabb termékinformációk, hanem a készlet és az áruk elérhetősége is megjeleníthető. Így az ügyfelek és az alkalmazottak egyaránt profitálnak abból, hogy valós időben nyomon követhetik a kívánt termék elérhetőségét és az áruk későbbi szállítását.

Időtakarékos árkezelés

A rendszeres árváltoztatások nagy kihívást jelentenek az ármenedzsment számára a kiskereskedelmi üzletekben, éppúgy, mint a szupermarketekben. A Jeegy szoftver megfelelő megoldást kínál a kiterjedt és időigényes árkiigazítások egyszerűsítésére, valamint a kapcsolódó idő- és személyi költségek csökkentésére is. A szoftvermodul segítségével az alkalmazottak néhány kattintással megváltoztathatják a kiválasztott termékek árát, előre megtervezhetik a közelgő változásokat, és automatizálhatják az ismétlődő módosításokat. A Jeegy szoftver segítségével villogóvá teheti a digitális árcédulákat, a kijelző típusától függően piros vagy sárga színnel jelölheti meg az elektronikus polccímkéken a kiemelendő tartalmat, mellyel felhívhajta  a vásárlók figyelmét a kedvezményes árakra vagy termékakciókra.

Virtuális üzlet

Minél nagyobb az üzlet területe és szélesebb a választék, annál összetettebb az áruk elosztásának tervezése. A Jeegy szoftver két modulja, a Geolocation és a Link kombinációja egyrészt lehetővé teszi az egyes címkék megtalálását az üzletben vagy raktárban, másrészt  az egyes elektronikus árcédulák hozzárendelését a megfelelő termékhez. A Jeegy szoftver virtuális térképet hoz létre az üzlet vagy raktár területéről, beleértve a polcok sorait is, megkönnyítve az egyes címkék vagy konkrét termékek megtalálását, valamint az áruk elhelyezését és kezelését.

Online vásárlási élmény az üzletben

Az Internet of Things (IoT) és az online vásárlás a folyamatos fejlődése befolyásolja a fogyasztók vásárlói magatartását, akkor is, amikor üzletben vásárolnak. A Jeegy lehetővé teszi, hogy a kiskereskedelmi vásárlási folyamatot az online vásárláshoz igazítsa, és megfeleljen a vásárlók változó, több információt és nagyobb rugalmasságot elváró igényeinek. Az elektronikus polccímkék NFC-képessége és az interaktív terméktanácsadó lehetővé teszi, hogy a vásárlók az üzletben közvetlenül hozzáférjenek a termékről online elérhető információkhoz. Így a vásárlók közvetlenül a polcon elolvashatják a termék értékelését, vagy összehasonlíthatják a termékek árait és jellemzőit.