Bázisszoftver a digitális címkékkel kapcsolatos első lépésekhez

A digitális árcímkék használatával a működési folyamatok egyszerűsithetőek és optimalizálhatók. Az elektronikus polccímkék működtetése azonban új kihívások elé állíthatja a vállalkozókat. Hogy megkönnyítsük ügyfeleink számára a digitális címkék kezelését, az e-shelf-labels az fbOS operációs rendszert kínálja.

Címkék áttekintése

Miután bevezette a címkéket a vállalatánál, első pillantásra bonyolultnak tűnik az elektronikus polccímkék vezérlése. Ez a feladat azonban könnyen megoldható az fbOS szoftver segítségével. Az operációs rendszer lehetővé teszi a digitális címkék gyors és központosított kezelését. Az fbOS szoftver segítségével nyomon követheti a rendszerben tárolt összes címkét. Az operációs rendszerben bármikor lekérdezheti, hogy éppen hány címke aktív. Ha egy címkével kapcsolatban hiba vagy technikai probléma merül fel, a rendszer figyelmeztetést küld, és a címke azonosítója segítségével megállapíthatja, hogy melyik E-Ink kijelzőről van szó. Ez lehetővé teszi a hibák gyorsténő kijavítását. Az egyes címkék állapotának ellenőrzéséhez csak szkennelje be a keresett címke vonalkódját. Az operációs rendszer néhány másodpercen belül tájékoztatást nyújt a kiválasztott címkéről, például az akkumulátor állapotáról és a címke NFC-képességéről.

Egyedi megjelenés a vállalatának

A digitális címkék segítségével egyedi megjelenést adhat vállalatának. A szoftverbe integrált sablongenerátor segítségével kreatív, egyedi dizájnt tervezhet a táblákon lévő információkhoz, és így a címkéken lévő információkat a vállalat identitásához igazíthatja. A sablongenerátor működése nem igényel tervezői ismereteket, így bármelyik alkalmazott néhány perc alatt elkészítheti a kijelzők elrendezését. A sablongenerátor számos elemet biztosít az elrendezések megtervezéséhez. Például az Ön logója képelemként elhelyezhető a digitális táblákon. Ahhoz, hogy vásárlói könnyebben eligazodjanak az üzletben, további termékinformációkat adhat a címkékhez. Ha szeretné felhívni az üzlet látogatóinak figyelmét az online áruházára, akkor a kijelzőkre vonalkódokat vagy QR-kódokat ágyazhat be, és így megkönnyítheti vásárlói számára, hogy megtalálják a keresett termékeket az online áruházban.