Az elektronikus árcédulák rendszere

Előfizetés, Cloud vagy on-premise szolgáltatás?

Az AIMS három különböző modellben kapható, hogy a legjobban megfeleljen az Ön üzleti vagy iskolai oktatási-képzési projektjeinek.

AIMS Saas: Az AIMS Saas előfizetési modell gyors bevezetést, valós idejű szoftverfrissítéseket, skálázható és megbízható működést és teljes költségmegtakarítást jelent. API-hitelesítéssel és HTTPS-alapú webes kommunikációval garantálja a zavartalan működést és a legmagasabb szintű biztonságot a személyazonosság-kezelés és az adatvédelem terén.

AIMS on-premise: Az AIMS on-premise szoftverrel Ön kezeli a szoftvert, beleértve a skálázhatóságot és a rendelkezésre álló bővítményekkel az Ön igényeihez való alkalmazkodást. Hosszú távon az AIMS on-premise költséghatékony megoldás, magas szintű funkcionalitással és adatbiztonsággal. Az AIMS on-premise éves licencek vagy ötéves csomagok tartalmazzák a Dashboard, Portal, Core, Layout Designer és Web PDA csomagokat.

AIMS Site: Az Aims Site segítségével Ön birtokolja és kezeli a szoftvert, beleértve a rendelkezésre álló bővítmények segítségével történő méretezést és testreszabást. Hosszú távon az Aims Site költséghatékony megoldás, magas szintű testreszabhatósággal és adatbiztonsággal. Az AIMS Site egyszeri vásárlási csomagja tartalmazza a Dashboard, a Portal, a Core, a Layout Designer és a Web PDA csomagot.

AIMS Dashboard kizárólag a SOLUM Label számára kifejlesztett műszerfal

Az AIMS Dashboard segítségével egyetlen asztali munkaterületen kezelheti digitális árcéduláit, készleteit, adatait és felhasználóit. Az intuitív kezelőfelület hozzáférést biztosít az elemzésekhez és az eszközökhöz az egyszerű és hatékony működés érdekében. Néhány kattintással megtalálhatja a termékeket, megtekintheti a leltárt, rendszerjelentéseket készíthet, vagy kezelheti az új és meglévő felhasználói profilokat.

AIMS menedzser

Azok számára, akik útközben dolgoznak, az Aims mobilverziót is kínál. Az AIMS Manager alkalmazással Ön vagy munkatársai gyorsan kezelhetik az elektronikus árcímkézést mobileszközökön, vagy ellenőrizhetik az árukezelő rendszer interfészét. Így az iparban és a kiskereskedelemben több idő marad más fontos feladatokra.

Layout Designer

Az AIMS szoftver a vezérlési funkciók mellett tartalmazza az Aims Layout Designer-t is, amellyel egyszerűen és felhasználóbarát módon tervezheti meg elektronikus árcéduláit. A sablonok használatával nincs szükség mélyreható tervezési ismeretekre ahhoz, hogy esztétikus elrendezéseket hozzon létre 1D vonalkódokkal, QR-kódokkal, árakkal vagy szöveges elemekkel az elektronikus polccímkékhez. A különböző ESL-méretekhez különböző elrendezéseket lehet létrehozni, hogy az ügyfelek vagy az alkalmazottak naprakész információkhoz jussanak.

Tanácsadóink szívesen nyújtanak Önnek további információt a NEWTON hardverről vagy más, az árcímkézés digitalizálásához szükséges digitális táblázási megoldásokról.