Elektronikus árcédulákhoz és digitális feliratokhoz szoftver

Az elektronikus címkék műszaki infrastruktúrájának kialakításakor felmerül a kérdés, hogy hogyan lehet létrehozni a digitális árcímkék és a vállalat belső szoftvere közötti kommunikációs hálózatot. Ebben nyújtunk segítséget Önnek szoftver-megoldásainkkal, amelyekkel rögzítheti és vezérelheti a digitális feliratok képernyőit vagy az ESL árcímkéket.

Az e-polccímkék által létrehozott hozzáférési pontok mindegyike rendelkezik egy előzetesen telepített alap szoftverrel, mely biztosít minden funkciót, és gyorsan, stablian és hatékonyan, juttat el minden, a zökkenőmentes napi működéshez szükséges információt. Ez a szoftver megbízható alap egyszerű alkalmazások is megvalósítására, de ott számítani lehet rá, ahol a fejlettebb szoftverek nem működnek.

Szoftvermegoldások az Ön egyedi igényeihez igazítva

Minden vállalat infrastruktúrája egyedi felépítésű, és ennek megfelelően egyedi megoldásokat igényel, amelyek alkalmazkodnak mind a műszaki követelményekhez, mind a vállalat funkcionális igényeihez. Attól függően, hogy milyen típusú rendszerben vezetik be az elektronikus árcédulákat és milyen funkciókat igényelnek, kétféle szoftvert kínálunk, amelyek az árcédulák zökkenőmentes működésének alapját képezik: az fbOS és a Core Service a Jeegy szoftverrel bővítve.

fbOS

Az fbOS egy alapszoftver, melyet a digitális árcímkék SubONE rendszer hozzáférési pontján (868 GHz) keresztül történő vezérlésére fejlesztettek ki. A vezérlő funkció, a sablongenerátor, és az interfészek csatlakoztatása az fbOS olyan standard funkciói, amelyek minden vállalatnál szükségesek a digitális árcímkézés, a büfé-címkézés vagy az elektronikus raktár-címkézés sikeres beállításához.

Jeegy szoftver

A Core Service 2,4 GHz-es rendszerben biztosítja a digitális árcédulák és elektronikus címkék vezérléséhez és kezeléséhez szükséges alapvető funkciókat. Az alapszoftver már előre telepítve van minden e-polccímke Core Appliance-én. Az fbOS-hez hasonlóan itt is lehetőség van a címkék kezelésére, sablonok létrehozására és további funkciókhoz való kapcsolódásra.    

A Jeegy Software a Core Service bővítménye. Az alapszolgáltatáshoz képest a Jeegy Software további, modulokba rendezett és a nagyobb kiskereskedelmi üzletek árcímkézésének speciális igényeihez igazodó funkciókkal rendelkezik. Az árváltozások automatizálása, az árcédulák összekapcsolása a megjelenítendő termékekkel és a készlet pontos megjelenítése a Jeegy szoftver azon funkciói, amelyek alkalmassá teszik nagyobb áruházakban történő elektronikus árcímkézésre is.

Aims szoftver

Az Aims kifejezetten a NEWTON Labels számára kifejlesztett szoftver, amely lehetővé teszi az elektronikus árcímkék központi vezérlését. Az integrált címketervezővel az e-papír kijelzőkön megjelenő címke- és árinformációk az Ön ERP-rendszeréhez is igazíthatók. Annak érdekében, hogy mindig a lehető legkönnyebben elérhető legyen, az Aims mobilverzióban is elérhető. Az alkalmazás minden szükséges funkciót kínál a címkék kezeléséhez és az áruforgalmi rendszerhez való kapcsolódás ellenőrzéséhez.

Speciális megoldások az ipar, a logisztika, a rendezvényszervezés és a gasztronómia számára

Előnyök a vállalat számára
  • Az információk gyors és hibamentes importálása az adatbázisból az alapszoftverbe
  • Az E-Ink címkék vezérlése közvetlenül az SAP ERP rendszeréből
  • Időmegtakarítás a kijelzőváltások automatizálásával
  • A munkafolyamatok optimalizálása a folyamatok valós idejű feltérképezésével
  • A szobák vagy asztalfoglalások kétszeri elfoglalásának megszüntetése